Почетна » 3 хороскопска ЗНАКА којима је НОВАЦ најбитнији: Они су највећи материјалисти
Занимљивости Вести

3 хороскопска ЗНАКА којима је НОВАЦ најбитнији: Они су највећи материјалисти

Фото: Унплаш

Ови припадници зодијака ће урадити све да се обогате и да буду материјално обезбеђени. Њима је новац на првом месту, а на све начине ће покушати да дођу до истог.

Бик

Бикови новац изузетно цене. Раде колико год је потребно како би га зарадили, а када зараде довољно, воле себи да приуште луксузне ствари.

Иако су увек спремни да помогну, Бикови не воле да позајмљују новац ни другима ни од других. Њихова највећа грешка је та што понекада покушавају да купе сопствену срећу, што је врло краткорочно.

Лав

Особе рођене у знаку Лава одмалена сањају о богатству. Увек купују и инвестирају у најбоље и воле да живе на високој нози.

Али када је у питању стицање новца, није им тешко да раде и неколико послова како би имали све што пожеле. Врло су амбициозни и велики су хедонисти, што воле и да истичу.

Јарац

Јарчеви новац и све што поседују цене више од било чега и не желе ни у ком случају да остану без своје имовине. Веома су вредни и спремни су напорно да раде како би остварили своје снове.

Ипак, Јарчеве мучи исти проблем као Бикове. Куповином одеће и свакаквих непотребних ситница они покушавају да замаскирају неке проблеме и покушају да се усреће на потпуно погрешан начин.