Почетна » Ако сте у свежој вези – тестирајте је! Ево када треба кренути на први излет
Занимљивости Вести

Ако сте у свежој вези – тестирајте је! Ево када треба кренути на први излет

Ако сте тек упловили у романсу и пожелели да са том особом негде отпутујете, али вам околина сугерише да је можда прерано за такав (ис)корак, немојте да их послушате. Радите онако како ви осећате, јер је истраживање стручњака из неколико земаља показало да ту правила нема.

Никада није превише рано, а понекад је чак и боље да што пре неког упознате у оваквим околностима, па да на време схватите да ли ту има „материјала“ за озбиљнију везу. То је увек тест за однос, јер ако постоје маске, оне морају да падну, пошто партнера виђамо у различитим ситуацијама, које могу да буду и стресне и релаксирајуће. Нема шминке и фолирања када смо нон-стоп заједно.

Анкета коју је спровела једна маркетиншка агенција, а у којој је учествовало 1000 испитаника, показала је да је боље отпутовати на заједнички одмор већ после три месеца забављања. Иако многи оклевају, чекајући да прође бар пола године док веза не постане озбиљнија, већина испитаника је изјавила да су три месеца сасвим довољна да се постави питање: „Желиш ли са мном на море/планину?“. Чак 60 одсто испитаника је навело да мисле како никада није сувише рано за заједнички одмор, али да понекад одуговлаче због других који мисле да то није добро док се двоје боље не упознају.

Пре тога би свакако требало „пробати“ са путовањем за викенд, што може да буде тест пре главног теста.