Почетна » Анка Недучин: Лепо је бити мис сениор
Занимљивости Вести У жижи

Анка Недучин: Лепо је бити мис сениор

Круну новој мис ставиће Анка Недучин. Она је имала част и задовољство да лане, прва у Србији освоји ласкаву титулу Мис Сениор Србије. Са своје 64 године вероватно није више очекивала тако нешто. Али живот крије и лепа изненађења.

– Све то око избора и на крају победа, за мене је било потпуно ново искуство. Ја сам радила као стоматолог, дакле у једном сасвим другом свету али ово ми се, морам признати, свидело. Иако нисам ни намеравала да се пријавим, већ су ме пријавиле моје другарице из Дневног центра „Врачар“– каже Анка.

Сем њих, Анкином проглашењу за најлепшу највише су се обрадовали њени син и снаха, те унучад Наталија и Никола. Није мала ствар имати најлепшу баку. Наталија понекад не одоли, па стави бакину круну на главу.

Избор за мис био јој је увод у сама лепа догађања, о њој је направљена посебна ТВ репортажа, гостовала је у више ТВ емисија, у „150 минута“, „Практичној жени“… За нека лепа дешавања потрудила се и сама. Као велики љубитељ путовања, баш после проглашења за мис решила је да себе части дуго планираним путем на Кубу.

– Јако сам желела да одем на Кубу али никако да ми се жеља испуни. Када сам победила решила сам да се частим и на Куби сам остала лепих 15 дана – прича Анка.

Путује често а и када није на путу веома је активна. Иде на јогу, у теретану, учествује у многим хуманитарним акцијама, дружи се. Често прегледа снимке и фотографије са лањског проглашења за најлепшу. Ужива гледајући их јер је подсећају на веома леп догађај из њеног живота. А новој мисици поручује да буде опуштена, онаква какве јесте. Тако је и она лане. И победила је.