Почетна » Била је једна од најлепших жена на свету, а УЖАСНА ТРАГЕДИЈА заувек ју је променила
Моја прича Вести

Била је једна од најлепших жена на свету, а УЖАСНА ТРАГЕДИЈА заувек ју је променила

Супермодел Стефани Сејмур пажњу је на себе скренула када се појавила у споту за песму “Новембер раин”, рок бенда Гунс анд Росес.

Најчувенија венчаница

Спот данас има скоро две миијарде прегледа, а о њеној улози се и даље прича, као и о необичној венчаници коју је том приликом носила. Многи ће се сложити да крајем 80-их и 90-их година није било лепше манекенке од ње, а 30 година касније она и даље плени својим изгледом.

Екранизација ове песме донела јој је велику славу, љубав њеног живота, али и буран период живота.

Наиме, манекенка се на снимању заљубила у певача бенда Аксела Роуза, са којим је тада отпочела везу. Њихова љубав трајала је нешто више од две године и била је веома турбулента. Пре њега, Стефани је већ била са неколико славних мушкараца, а причало се да је волела Чарлија Шина и Ворена Битија. Страни медији су неретко писали да је била спремна на све како би стигла до циља и постала популарна.

Дивља веза пуна дроге, алкохола

Веза са фронтменом групе Гунс Н’ Росес је на почетку деловала идилично, али временом је постајала све гора. О њиховом дивљем животу пуном дроге, алкохола, сексуалних ескапада и физичких обрачуна написано је хиљаде чланака.

Однос певача и манекенке варирао је од љубави до мржње. Писало се и да су верени, а њихова љубав окончана је 1993. године, тужбом.

Наиме, Аксел је Стефани оптужио да га је напала и украла му накит вредан више од 100.000 долара. Током турбулентне парнице манекенка је испричала пред судом да ју је он психички злостављао, а звала је и његову бившу супругу да сведочи против њега. На крају су се ипак нагодили.

Два пута исти муж

Са само 16 година Стефани је била у вези са тада 42-годишњим Џоном Казабланкасом, директнором моделинг агенције са којом је и она сама потписала уговор. Казабланкас је у то време био у браку са манекенком Џенет Кристиансен, али то га није спречило да у исто време живи и са младом Стефани. Пре него што се растао од супруге, Стефани га је оставила.

Касније је била у браку са гитаристом Томијем Андресом. Иако њихова љубав није потрајала, добили сина су Дилана Томаса Андреса.

Ипак, ту није крај њеном бурном љубавном животу. Заљубила се у Питера Бранта, који је у то време био у браку. Пар се венчао када је он оставио супругу, добили су троје деце,, а 2009. Стефани је затражила поништење брака, након 14 година заједничког живота. Помирили су се годину дана касније и још увек су заједно.

Трагедија која јој је променила живот

Тужан догађај који ју је заувек променио је дан када је њихов син Хери Брант преминуо у 24. години од последица предозирања. Брант је, иначе, био манекен, сарађивао је са највећим модним кућама.  Са братом је лансирао и унисекс линију шминке, а у тинејџерском добу писао је за часопис који је у власништву његовог оца.

Стефани је ову вест тешко поднела. Након смрти сина изјавила је да њен живот више никад неће бити исти. О његовом животу није се пуно писало, а страни медији су објавили да је био у вези са Андрејом Пејић.

Смрт сина је и те како утицала на Стефани, па се тако данас ова манекенка ретко може видети у јавности, а ни на друштвеним мрежама није активна.