Почетна » Била је најплаћенија глумица Холивуда, а онда је отишла у пензију у 48. години
Занимљивости Вести

Била је најплаћенија глумица Холивуда, а онда је отишла у пензију у 48. години

За последњи филм је добила 54 милиона долара, а онда је у 48. години одлучила да оде у пензију!

Била је једна од најлепших, најуспешнијих и најплаћенијих глумица Холивуда. Узимала је по 50 милиона долара за снимање филма. Сваки њен филм је био хит. Обележила је историју Холивуда са филмовима као што су „Венчање најбољег пријатеља“ и „Чарлијеви анђели“:

Онда је, одједном, у 48. години, на врхунцу славе одлучила да оде у пензију! Шта се догодило са Камерон Дијаз?

Краљица филмског платна је после 50 филмова осетила умор. Камерон је још 2014. године најавила да размишља о пензији. Тада је изјавила:

– Већ сам полупензионисана. Постала сам мама. Не ради ми се – рекла је она.

Од 2014. године није ништа снимила, нити присуствује холивудским догађајима. Дала је само неколико интервју.

– Буквално не радим ништа! – изјавила је једном приликом Камерон.

 Повремено људи могу да је виде са другарицом Гвинет Палтроу, а све објаве на Инстаграму су везане за здрав живот, кување, вежбање, природу…

– Коначно бринем о себи. Знам да многи то неће разумети, али превелика тензија ме је натерала да добро размислим и преосталу енергију искористим да живим – рекла је у поткасту за Гвинет Палтроу.

Притиснула је дугме за паузу. И даље живи у Лос Анђелесу, али повучено. Пре тога је радила по 12 сати дневно и није имала времена ни за шта. Живот јој је променио брак са рокером Бенџијем Маденом са којим је добила ћерку Радикс.

Супруга је упознала 2004. године на кошаркашкој утакмици док се забављала са Џастином Тимберлејком. Поново су се срели 10 година касније и позвала га је на вечеру са пријатељима. Венчали су се и јануара 2020. године добили ћерку Радикс.