Почетна » Да ли сте знали да датум РОЂЕЊА директно утиче на ЗДРАВЉЕ?! Проверите одмах
Занимљивости Вести

Да ли сте знали да датум РОЂЕЊА директно утиче на ЗДРАВЉЕ?! Проверите одмах

Фото: Пиксабеј

Здравље је коначно постала најбитнија ствар већини људи у животу, али добро здравље и предуслов за успешан живот у свим другим аспектима.

Наводно, у старим учењима откривен је важан утицај бројева на судбину броја људи и развијен систем који се може користити за ублажавање бола и болести. У нумерологији то се може сазнати помоћу датума рођења човека, дан, месец и година. Сабирањем бројева дана рођења показују се све  карактерне црте, природне склоности, као и осетљивост на разне болести. Ослањајући се на језик бројева открива се како поједини циклуси могу оставити узроке на здравље човека.

Година живота било које особе, од једне до друге године живота, подељена  је у 7 раздобља. И сваком од тих раздобља су додељена одређена својства у односу на здравље. На пример људи рођени 1. априла. То је први дан првог раздобља. Друго раздобље ће почети за 52 дана, 23. маја. Да бисте пронашли почетак трећег периода, потребно је додати на 23. мај 52 дана. Добија се број 75. Како, у мају има 31 дан, онда се од 75 одузима 31. Добија се број 44 који се односи на месец јун. Међутим, у јуну постоји 30 дана, па се 14 дана пребацује на месец јул. Трећи период, односно раздобље почиње 14. јула.

Раздобље 1

Виталност, уопштено – особа је у свом најбољем стању. Ако здравље је у опадању, брзо се враћа у нормалу. Добро време за планирање рада. Посебно добро време за вежбе правилног, дубоког дисања, ходање и друге активности на отвореном. Не напрезати очи.

Раздобље 2

Склоност наглим променама у здрављу. Развијање проблема са желуцем, цревима, крвотоком, живцима и разним боловима. Задржавајте задовољство у стању ума.

Раздобље 3

Раздобље од несрећа и изненадних операција. Повреде од ватре, оштрих инструмената, пада и изненадних шокова. Пазити за крвни притисак. Избегавајте стрес и преоптерећење.

Раздобље 4

Време анксиозности, тегоба, узбуђења, напетости нервног система. Избегавајте прекомерно читање, планирање или прекомеран ментални напор. Правилно се одмарајте и спавање током тог раздобља је потребно у већој мери него у било којем другом.

Раздобље 5

Тренд у задовољењу прохтева тела. Добро раздобље за опоравак од грознице, хроничних и других болести. Будите на опрезу, јер сугестије од других људи, укључујући и део околине у овом тренутку могу утицати на ваш ум.

Раздобље 6

Да ли спадате у групу људи која је под ризиком од болести коже, грла, бубрега и репродуктивног система. Избегавајте ментални стрес, прековремени рад или прекомерна задовољства физичке природе. Пијте пуно чисте воде и често будите на отвореном.

Раздобље 7

Физичка снага у овом тренутку је обично на најнижем нивоу. Погрешно време за узимање лекова и хируршких захвата. Могућност погоршања дуготрајних, хроничних болести.

Предложене технике неће решити све ваше проблеме везане за здравље, али уз њихову помоћ можете спречити појаву неугодних тренутака, а тиме и уживати ​​у свету око себе.