Почетна » „Данас смо се упознали, за седам дана поново видели, а осмог дана решили смо да се венчамо“
У жижи

„Данас смо се упознали, за седам дана поново видели, а осмог дана решили смо да се венчамо“

Познате личности, како са домаће, тако и са светске јавне сцене, често имају веома бурне љубавне животе.

Венчања, разводи, бурне везе, свађе нису ништа необично, али има оних који су били толико срећни и заљубљени, да су само након пар дана или месеци забављања одлучили да оду корак даље и венчају се.

Јавност је изненадила вест да се глумац Милош Тимотијевић у тајности развео и убрзо након тога поново оженио. Милош и његова изабраница Тијана решили су да се венчају после 40 дана забављања. Пар се венчао далеко од очију јавности, а на Инстаграм профилу глумца осванула је његова фотографија са бурмом на руци, а у опису исте, он је кратко написао „заузет“.

Таква је ситуација била са Леом Киш. Водитељка је каријеру започела када је имала само 15 година, и то на радију „Панчево“, а иако је удају планирала тек након тридесете године, судбоносни сусрет је све променио.

Судбоносни сусрет

Леа је са Момчилом стала на луди камен после само седам дана везе и већ тада је знала да је то човек са којим ће провести живот. Удала се са 24 године, а њих двоје имају и ћерку Сару.

„Много пута сам рекла да је наш сусрет био судбоносан и да смо се након неколико дана венчали. Да брак добро функционише, важно је да заједно као породица идете напред, да подржавате једно друго, да имате разумевање и љубав“, испричала је Леа једном приликом за медије.

Леа је у више наврата поручила да је и даље, као и првог дана, заљубљена у мужа.

Певачица Снежана Мишковић Викторија повукла се из јавног живота, а мало ко зна да је она раније водила изузетно буран живот. Викторија се први пут удала 1982. године за човека са којим се забављавала тек десет дана. Након више од деценије њих двоје су се развели, јер је он имао проблема са наркотицима. Викторија и њен први супруг нису остали у контакту.

Због дроге је постао бескућник

Тако је певачица тек 2011. године сазнала да је њен први супруг преминуо од глади и хладноће. Наиме, због дроге је изгубио све и постао је бескућник, а његово тело је пронађено на улици где је просио.

„Онда је кренуо распад система. Између маме и жене, између жене и наркотика. Изабрао је наркотике. Дан данас не знам где је. Једном су ми јавили да је мртав, ја се исплакала, кукала, а он, није се ни јављао, крио се од дугова. Када сам видела да му нема повратка, развели смо се. То је било 1993. године и од тада смо изгубили сваки контакт“, испричала је Викторија својевремено.

Популарни певач Ацо Пејовић у срећном је браку са супругом Биљаном више од 20 година. Он је својевремено открио да се оженио као врло млад, али оно што је највише шокирало јесте признање да је ступио у брак након само недељу дана везе.

„Имао сам више среће него памети. Ја сам до те године прошао много тога што можда моја генерација тада није. Ми смо седам дана били у вези и узели се и ево већ 20 и кусур година смо заједно. Ми смо све ове године једно друго упознавали“, рекао је певач.

Биљана и Ацо су родитељи три ћерке – Марије, Иве и Магдалене.

Прича Милоша Бојанића

Милош Бојанић је урадио сличну ствар као Ацо Пејовић, али није имао толико среће. Наиме, Бојанић се са само 22 године оженио, и то након пет дана везе. Ипак, нису остали дуго заједно и растали су се.

„То је било свиђање на први поглед. Како човек да се заљуби за пет дана, па то је немогуће, ја сам будала“, започео је Милош Бојанић за Курир једном приликом, па додао:

„Ми смо били балавци, Драгица 18, а ја 22 године. Она мене никада није спутавала, увек ме у свему пратила. За наш раскид мислим да је највећи кривац баш тих пет дана, нисмо се довољно упознали. Ми смо се споразумно развели, све смо се договорили. Поделили смо имовину. Ја сам тада имао две куће овде, кућу на мору и један бизнис – пекару. Она је узела те две куће и пекару, мени је остала кућа на мору и наставио сам даље. Ми се никада нисмо посвађали, наша деца никада нису чула да се ми расправљамо. Е сада, морам да признам да је било мало проблема када сам се други пут оженио, женска сујета је прорадила.“