Почетна » Добар модни избор за жене +60 или превише операција?
Моја прича Вести

Добар модни избор за жене +60 или превише операција?

Мелани Грифит је прошетала Лос Анђелесом и одушевила својим лежарним, а опет „скоцканим“ дамским стилом.

Годинама су је пратиле афере и натписи у новинама да је претерала са операцијама и почиње да личи на карикатуру. То је нарочито наглашено када се слика са ћерком.

Сва шушкања о болести и пороцима Мелани Грифит пали су у воду када се ова 65-годишња глумица појавила у лежарној шетњи Лос Анђелесом.

Једноставан стил

Обучена у једноставну црну кошуљу коју је увукла у миди лепршаву сукњу са принтом, глумица је свима нама дала пример како се облачи права дама.

Косе високо везане у пунђу, са наочарима на глави Мелани је изгледала феноменално.

Подсетимо, дуго се шушкало да је њен 19-годишњи брак са Антонијом Бандерасом завршио разводом управо због њене склоности ка алкохолу и дроги. Том приликом глумац је рекао да Мелани обожава, те да ће она заувек остати његова најбоља другарица. Пар дели старатељство над ћерком Стелом, док Меланија из претходних веза и бракова има још двоје деце: Дакоту и Александра.

Међутим, изгледа да је Мелани одлучила да пороке остави па је све чешће можемо видети како шета или вежба, што се може приметити и по њеном затегнутом телу.

Модри подливи

Оно што сада највише брине њене обожаваоце су модри подливи на њеним рукама због којих увек носи рукавице. Стручњаци су објаснили да је вероватно реч о процедури која спречава да крвни угрушци стигну до срца, плућа или мозга. Мелани никад јавно није причала о својој болести, али о покушајима да избегне дрогу овако је рекла:

„Знам сва правила трезвености. Избегавај дрогу. Једноставно… Али из неког разлога то је веома тешко за мене“.