Почетна » Додајте ове састојке у кафу и одушевиће вас оно што ће се догодити
Занимљивости Вести

Додајте ове састојке у кафу и одушевиће вас оно што ће се догодити

Фото: Пекселс

Уколико сте од оних који не могу без прве јутарње кафе онда је ово прави текст за вас. Да ли сте знали да уколико додате неколико састојака у кафу они ће помоћи да изгубите вишак килограма?

Многи од нас своје јутро започињу шољом задовољства у виду прве јутарње кафе, али не знају да уколико својој кафи додађу само неколико састојака, она ће постати прави покретач метаболизма и помоћи ће нам да се ослободимо сувишних масних наслага. Уколико својој кафи додате мало цимета, меда и кокосовог уља, можете изгубити чак неколико килограма, без драстичне промене у свом јеловнику. Цимет на различите начине позитивно утиче на наше здравље.

Има против упално дејство и богат је антиоксидантима, па чисти наш организам од штетних, слободних радикала. Такође, подстиче разградњу шећера и тако се обезбеђује енергија, потребна нашем организму, а самим тим спречава таложење масних наслага. Мед је здрав природни заслађивач, који је богат минералима попут натријума, цинка, калцијума, фосфора и гвожђа. Зато он смањује количину холестерола у крви и ублажава стрес. Припрема: 1/2 шоље меда 3/4 шоље кокосовог уља Кашичица цимета Кашичица какаа Све састојке добро измешати и чувати у фрижидеру. Сваког јутра додајте кашичицу смесе за убрзавање метаболизма у шољу тек скуване кафе и добро промешајте. Након само неколико дана увидећете прве резултате, који ће вам измамити осмех на лице. Прочитајте и…Промените режим исхране: Замените чипс и слаткише овим здравим грицкалицама