Почетна » „Dunav osiguranje“: Specijalna zimska akcija – IZABERITE RUTU S PRIJATELJEM NA PUTU
Занимљивости Здравље Вести

„Dunav osiguranje“: Specijalna zimska akcija – IZABERITE RUTU S PRIJATELJEM NA PUTU

Za predstojeću turističku sezonu „Dunav osiguranje“ pripremilo je Zimsku akciju: veliki popust na onlajn kupovinu polise putničkog zdravstvenog osiguranja (PZO) od čak 25%  i  pogodnosti za kupovinu polisa za PZO, paket putnog osiguranja, pomoć na putu i „Zimsku čuvarkuću“ na svim prodajnim mestima.
 Popust 25% za onlajn kupovinu polise za putničko zdravstveno osiguranje
Posvetite se  izboru destinacije i pripremi za putovanje, ali ne zaboravite ni „prijatelja na putu“ – polisu  putničkog zdravstvenog osiguranja (PZO) „Dunav osiguranja“. Tu polisu možete  kupiti  preko interneta, iz svog doma, automobila, kancelarije, bez odlaska  na prodajno mesto Kompanije. Tako štedite i vreme i novac, polisu dobijate čak 25%  jeftinije! Onlajn kupovinu individualne, porodične ili polise PZO za više putovanja možete obaviti jednostavno, klikom na link: www.dunav.com/kupi-online/ .
Zimska akcija na prodajnim mestima
Na svim prodajnim mestima Kompanija odobrava i sledeće popuste pri ugovaranju putničkog zdravstvenog osiguranja, odnosno paketa putnog osiguranja:
– 10% na premiju PZO za poslovna ili turistička putovanja u inostranstvo  koja ne traju duže od 30 dana
– 15% popusta na premiju paketa putnog osiguranja ukoliko se zaključuje samo osnovno osiguravajuće pokriće (putničko zdravstveno osiguranje, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja – nezgode, te osiguranje od građanske odgovornosti), i
– 20% popusta na premiju osiguranja u slučaju ugovaranja jednog ili oba dopunska pokrića (osiguranje od otkaza putovanja i osiguranje prtljaga), za poslovna ili turistička putovanja u inostranstvo koja u kontinuitetu ne traju duže od 90 dana.
Uz zaključenu polisu za  PZO  ili paket putnog osiguranja osiguranici dobijaju:
– 30% popusta na premiju osiguranja pomoći na putu i
– mogućnost zaključenja paketa „Zimske čuvarkuće“, za period trajanja putovanja, po specijalnoj ceni.
Akcija traje do 28. februara 2019. godine. 
Vaše je samo da izaberete rutu s prijateljem na putu: polise Kompanije „Dunav“!
Detaljnije informacije o Zimskoj akciji „Dunava“ zainteresovani mogu dobiti posetom internet stranice Kompanije: www.dunav.com,  besplatnim pozivanjem Kontakt centra  na broj 0800 386 286 ili na prodajnim mestima širom Srbije.