Почетна » Ентони Хопкинс у 84. години постао модел: Сви шокирани како је обучен!
Моја прича Вести

Ентони Хопкинс у 84. години постао модел: Сви шокирани како је обучен!

Легенда глуме, харизме и импресивне животне енергије – Антхонy Хопкинс шармирао је свет у новој модној кампањи за бренд “Луи”.

Чак ни господин Антхонy Хопкинс, чија каријера траје седам деценија, није могао да предвиди свој најновији потез у каријери: да постане “Луи” модел. Овај 84-годишњак се нашао у кампањи шпанског бренда за рану јесен, раме уз раме са именима попут Цоша Оконора и Каје Гербер.

Фотографисао га је Јурген Телер, а стилизовао Бењамин Бруна. Феноменални Хопкинс позира са новим XXЛ моделима Анаграм Студс Т торби, које краси препознатљив Луилого. Антхонy на првој фотографији капут, тренерку и мајицу прекривену крофнама, а на другој спортско-елегантну тренерку, . О да, када кажемо МООД, мислимо на Антхонy-ја у овој кампањи (погледајте само овај цасуал став!).

О да, када кажемо МООД, мислимо на Антхонy-ја у овој кампањи.

Коментари су невероватни

Коментари су преплавили објаву креативног директора Јонатхана Андерсона, а фанови су се позивали на цитате из једног од његових најјезивијих трилера. ”Ох, сенаторе, само још једна ствар… свиђа ми се ваше одело”, написао је модни уредник Алеxандер Фурy, алудирајући на реченицу Ханнибал Лецтера из култног филма ”Кад јагањци утихну”. ”Постоји само један Антхонy Хопкинс”, рекао је Андерсон, јасно уживајући у овом модном удару.