Почетна » Госпођа Макрон обожава „ЗАБРАЊЕНУ“ КОМБИНАЦИЈУ нијанси која у трену даје СКУП изглед
Моја прича Вести

Госпођа Макрон обожава „ЗАБРАЊЕНУ“ КОМБИНАЦИЈУ нијанси која у трену даје СКУП изглед

Брижит буквално не излази из ове боје. То је боја коју жене презиру и избегавају је!

Брижит Макрон је једна од најбоље обучених жена Европе, а ова дама увек нас изнова одушевљава својим модним издањима – класичним, сведеним и софистицираним.
Прва дама Француске углавном игра на сигурно, обожава класичне, квалитетне кројеве, а готово никада је нисмо видели у дезенираној или шареној одећи. Верна је једнобојним комадима и то углавном у смиреним, али моћним бојама попут беле, беж, сиве, маслианстозелене, црне, браон или тегет.

Занимљиво је да је ипак најчешће виђамо у тегет комадима, а госпођа Макрон дефинитивно нам доказује да ова боја заслужује место у ормару сваке стилизоване жене, иако је често омражена.

Она је недавно у Јелисејској палати у Паризу заједно са супругом Емануелом дочекала аустралијског премијера Ентонија Албанезеа управо у дивној тегет хаљини инспирисаној морнарском модом.

Ово издање славне 69-годишњакиње подсетило нас је колико тегет може да изгледа елегантно, луксузно и моћно, иако је жене избегавају. Но, не и Брижит!

Ова Францускиња зна да је тегет пречица до скупог изгледа, а чак је често комбинује и са црном, иако је ова комбинација позната као „забрањен“ микс боја. Ипак, у Брижитиној интерпретацији тегет и црна заједно изгледају просто савршено! У нашој галерији погледајте како госпођа Макрон носи тегет боју.