Почетна » Холивуд: Глумице имају рок трајања
Вести из света Вести

Холивуд: Глумице имају рок трајања

 

Ветеранка америчке серије која је направила праву сексуалну револуцију међу женама, „Секс и град“, Kим Катрал (61), открила је медијима да рок трајања холивудских глумица истиче око 35. године. Згодној глумици на прагу шездесете већ неко време не нуде улоге секси и самосвесних жена, као што је то Саманта Џоунс, улога која ју је прославила.

– Одбила сам пуно улога које су за мој укус биле гротескне и од мене захтевале да глумим неку врсту „козметичке шале“, или пак ликове који носе негативну конотацију – рекла је Катралова за ABC. – Тренутно радим као извршни продуцент нове америчке серије на тему некадашње манекенке која пролази кроз менопаузу, кризу средњих година и све промене на телу.

За њу то, како каже, није пуки посао, већ једно емотивно путовање кроз све што је и она прошла последњих година.

– Схватила сам да сам дубоко у педесетим и наједном се запитала како и шта даље. – искрена је Ким. – Међутим, онда сам схватила да живот као да поново почиње. Помирила сам се са чињеницом да ћу у августу напунити 60. Није више ствар у младости. Старији сте, али треба да се осећате младо, то је потпуно сјајно.