Почетна » И у 70 година треба водити рачуна о изгледу
Занимљивости Вести

И у 70 година треба водити рачуна о изгледу

Дама Хелен Мирен (73) поручује свима да не смеју да се оптерећују старењем. „Шта је најбоље кад пређеш 70? Па то што си претекао!“, каже.

„Нема живот много могућности. Или умреш млад или доживиш старост. И шта онда? Идемо даље!“ Дама је иначе ненаследна титула којом Елизабета II одликује заслужне поданице, а Миренова је 2003. постала витез. Четири године касније добила је Оскара за улогу краљице у истоименом филму, у коме је маестрално одглумила суверена који јој је положио мач части на лево раме.

За ААРП магазин, апсолутно најтиражније новине за сениоре на свету – тираж им је близу 40 милиона – Миренова је рекла да мрзи када јој неко каже да је секси. „Кад жени то прикаче, не може тога да се ослободи.“ Али далеко од тога да не треба водити рачуна о себи. Не устручавајте се да промените изглед“, поручила је Миренова вршњакињама. „Виђам пензионерке с пунђама из шездесетих, као да је време стало. Окрените се око себе, жене, укључите се, наравно, не онако како сте то чиниле са двадесет и неком.“