Почетна » Има 82 године, била је архитекта, а сада је чувени модел, ево и зашто!
Моја прича Вести

Има 82 године, била је архитекта, а сада је чувени модел, ево и зашто!

Џоан Мекдоналд (81) је загазила у девету деценију, али не би јој дали више од 65 година!

Џоан није „обична“ жена, али не зато што је цео живот радила као архитекта. Напротив, постала је позната захваљујући томе што је добила висок притисак и забрињавајућ холестерол. Забринута ћерка јој је предложила да почне да тренира или, бар, иде у теретану. Џоан је послушала.

Џоан је постала сензација

Џоан је убрзо постала сензација на друштвеним мрежама. На Инстаграму је прати 1,7 милиона људи, а Џоан редовно објављује видее који мотивишу вршњаке да јој се придруже. Шта је Џоан урадила?

Све је почело уа Божић 2016. године. Дакле, не тако давно!

Наиме, имала је 90 килограма и висок холестерол. Редовно је пила лекове за притисак и није се осећала добро. Ћерка Мишел је рекла да то таковише неће моћи. Мишел је фитнес тренер у Онтарију и почела је да води мајку у теретану.

  • На почетку је било тешко, а онда се навикла – каже Канађанка која је недавно напунила 81. годину.

Редовно тренира

Убрзо је изгубила 25 килограма и већ са 76 година је престала да пије лекове за притисак. Пошто је свој успех објавила на друштвеним мрежама похвале су почеле да стижу, а онда су је приметили и медији.

Њена прича је постала сензација и мотив другина да почну да тренирају. Сада рекламира познате брендове, па чак и купаће костиме и одлично зарађује!

  • Није тачно да живот престаје после 50. године. Напротив, мени је почео после 70. јер сам достигла светску славу – каже Џоан.

Најтеже је почети, а онда све иде само од себе, закључује Џоан.