Почетна » Избаците отрове из организна и ојачајте имунитет
Здравље Вести

Избаците отрове из организна и ојачајте имунитет

Фото: Википедија

Довољно је да САМО ЈЕДНУ КАШИЧИЦУ ОВЕ БИЉКЕ помешате са врелом водом и пијете 10 ДАНА: Овако се ИЗБАЦУЈУ СВИ ОТРОВИ ИЗ ОРГАНИЗМА и јача имунитет!

У данима када харају вируси, мало шта прија као шоља топлог чаја. Они својим невидљивим, али изузетно корисним састојцима благотворно делују на цео организам. Кичица избацује отрове из тела. Ипак, врло је важно знати који је чај за коју бољку, као и како га правилно спремити.

Најпознатији травар с југа Србије открива како да ојачате имунитет. Ненад Стаменовић, познатији као Неша Травка, травар, кулинар, планинар, дипломирани еко-туризмолог, некадашњи шеф хиландарске кухиње и аутор емисије „Неша Травка“ на домаћем „Китцхен ТВ-у“, саветује како да уз чај од кичице избаците отрове из организма. – У старом Риму кичица је била позната као трава од 1.000 златника, јер се плаћала златом.

Избацује отрове из јетре, чисти крв, обара високу температуру, користи се и после хемио и радио терапије, али и као прах за ране које споро зарастају – прича Неша. Припрема и употреба: Кашичицу кичице ставите у проврелу воду, пустите да одстоји 10 до 15 минута, процедите и пијте неколико пута на дан.