Почетна » Јавно се оперисала и постала мајка у 6. деценији: Због ОВОГА су је срамно вређали
Моја прича Вести

Јавно се оперисала и постала мајка у 6. деценији: Због ОВОГА су је срамно вређали

Глумица која се породила у 55. години и постала мајка по пети пут, медијима је постала занимљива због бројних афера са холивудским заводницима.

Данска глумица Бригит Нилсен (58) , која тренутно има своју емисију на немачкој телевизији, сломила је срца холивудским заводницима и важила за једну од најлепших жена на свету. Каријеру је почела као манекенка, али је привукла пажњу редитеља, те се прославила се улогама у филмовима „Кобра“, „Роки“ и „Полицајац са Беверли Хилса ИИ“, „Црвена Соња“.

Била је секс симбол

Осамдесетих је била симбол лепоте – висока, витка, са облинама, уског струка, многи су јој предвиђали блиставу каријеру, али изгледа да су је у последње време режисери заборавили.

Због тога је завршила као учесница многих ријалити програма – појавила се у британском Великом брату, а учествовала је и у једном немачком ријалитију где је пред камерама извела шест пластичних операција.

Црвена Соња

У „Црвеној Соњи“ је играла раме уз раме са Арнолдом Шварценегером. А недавно је открила да је управо са њим имала кратку аферу током снимања филма. Згодни бодибилдер преварио са Бригит Марију Шрајвер , коју је касније оженио.

– Осец́ала сам се као да сам му једина. Онда сам схватила да је са Маријом и осетила сам се преварено! Можда се не бих упуштала у то да ми је на почетку рекао: „Оженићу се Маријом, то је веома озбиљно“ – рекла је глумица једном приликом.

Сталоне је био лош у кревету

Да је славна лепотица била веома пожељна сведочи и број њених бракова, од којих је само последњи трајао две године. Био је ту Каспер Виндинг са којим је провела само годину дана. Потом се скоро одмах удала за Сталонеа, а развела се од њега после само две године љубави.

Глумица је говорила да је Сталоне „веома лош у кревету“ и рекла је и да је из брака изашла незадовољна! Медији су извештавали да се брак завршио драматично, након само 19 месеци, кад је она скинула са себе сав накит и одећу и гола отишла из куће на Беверли Хилсу.

Отворено је говорила о аферама

Отворено је говорила и о аферама, те је медијима признала да је била и са Шоном Пеном на кратко у Кану почетком деведесетих. Затим се 1990. удала за Себастијана Коупленда. И то је трајало две године, а онда је у њен живот ушао Раул Мајер, са којим је остала дуже – чак дванаест година!

Од 2007. године у браку је са са 15 година млађим мужем Матијом Десијем, са којим је добила своје пето дете, ћерку Фриду, и то у 55. години.

Борба за потомство

Борба за потомство је дуго трајала, чак, једну деценију.

Када је постала мајка у 55. години, сусрела се са срамним коментарима. Наиме, појединци су је вређали и говорили како изгледа као мама свом млађем партнеру и ко баба својој ћерки.

Међутим, Бригит се на то није много освртала, већ је уживала у радости, јер јој се коначно испунила жеља.

Шансе за рађање су биле…

Иако је процењено да су шансе за рађање у њеним годинама свега 2, 5 посто, она је ипак успела да затрудни и породи се са 54. године.

– Ово је једна веома скупа игра у којој можда добијете, можда не. Много лекова, хормона, много патање да би вас неко на крају назвао и рекао – жао нам је, нисте трудни. Лекари су ми дали тек 3 до 4 одсто шансе да останем трудна. Нисам имала пуно јајних ћелија, али било их је довољно. Нисам мислила да ћу се након 42. године одлучити на трудноћу. Било је ту пуно разочарања. Иако сте реалистични, јер знате колико имате година и да су шансе против вас, ипак не одустајте – рекла је тада Бригит Нилсон.

Пре неколико дана су папараци усликали глумицу на улицама Лос Анђелеса како завршава свакодневне обавезе, а коментари многих су да такав изглед није својствен некадашњој заводници, која по сликама на њеном Инстаграм профилу изгледа одлично на прагу седме деценије!