Почетна » Једна од најстаријих викторијанских МЕНТАЛНИХ БОЛНИЦА крије страашне ствари: Чују се кораци и вриска (ВИДЕО)
Занимљивости Вести

Једна од најстаријих викторијанских МЕНТАЛНИХ БОЛНИЦА крије страашне ствари: Чују се кораци и вриска (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин Јутјуб

Зграда је саграђена 1848. године за особе са психијатријским болестима, а у њој је живело 1.500 пацијената и 1.000 запослених пре него што су је 1995. потпуно затворили.

Током година било је много сабласних виђења, а људи су извештавали да чују врисак, смех, кораке и гласне ударце. Упозорења о имању су ескалирала из страха од рушења другог спрата у згради, јер је била изложена нападима вандала, преноси „Дејли пост“.

У плану је обнова вредна 75 милиона фунти.

Тренутно је у плану обнове од 75 милиона фунти од стране премијера Џонса Бронса, који планира да трансформише локацију у стамбени комплекс са продавницама, теретаном и ресторанима. Посао је заустављен због пандемије коронавируса. Све је почело жалбама градских одборника и добротворних удружењу за ментално здравље које су осудиле истражитеље ове емисије, да су покушавали да контактирају духове из импровизованих обложених ћелија – иако оне никада нису коришћене у болници, а све се завршило егзорцизмом и контролисаним паљењем унутар цркве.

2008. године истражитељи ТВ емисије „Мост уклетих“ посетили су напуштено место, а град су назвали „село проклетих“ јер њему живе  вештице

– Локалитет болнице у Северном Велсу током многих година био је предмет напада и паљења, што га је учинило изузетно опасним местом.Болница је важан и историјски део Денбигх-ове баштине и наш циљ је да се тамо створи значајан развој који би одражавао то. За сада су постављене безбедносне ограде и патроле да заштите ову крхку имовину, али и даље није безбедно, зато позивамо људе да се држе подеље и не доводе себе и друге у опасност – рекао је Бронс.