Почетна » Како сада изгледа Алексис? Џоан Колинс има 88 година и још увек ради!
Занимљивости Вести из света

Како сада изгледа Алексис? Џоан Колинс има 88 година и још увек ради!

Пет пута се удавала, стекла богатство и славу тек у позним годинама, а сви смо је гледали без даха у невероватно попуалрној серији “Династији” као Алексис Карингтон која се емитовала од 1981. до 1991. године.

Пре свега, треба имати у виду да Џоан Колинс има 88 година! Не би јој никада дали толико, јер изгледа одлично.

– Рођена сам са “срећним геном” и пуна сам енергије, па то чини да изгледам млађе. Тешко сам радила читав свој живот. Нико ми никада ништа није дао на тањиру, али сваког јутра се пробудим и помислим: Боже колико сам срећна! Онда ударим у дрво и бринем о себи – каже Џоан Колинс.

Колико се пута удавала Џоан Колинс?

Џоан се пет пута удавала, а први пут са 19 година 1952. године за ирског глумца Маквела Рида. Развели су се после само четири године, а онда се удала за текстописца Ентонија Њулија и били су у браку осам година.

Трећи пут се удала за америчког бизнисмена Рона Каса 1972. године и остали су заједно читаву деценију. Већ 1985. године се удала за певача Питера Холма, али су се развели после две године. Од 2002. године Џоан је срећно удата за петом мужа Персија Џибсона.

Фото: Инстаграм/joancollinsdbe

Колико деце има Џоан Колинс?

Џоан Колинс има ћерку Тару (57) која ради као ТВ водитељ и продуцент и сина Александра (55) који је уметник. Са трећим мужем добила је ћерку Катину (48) која је глумица, а можда сте је гледали у филму “Отимист”. Џоан тренутно има троје унучади: Аву (16), Миел (22) и Вестона (18).

Колико новца има Џоан Колинс?

На врхунцу глумачке каријере Џоан Колинс је објавила мемоаре и постала успешан писац љубавних романа, јер је продала 50 милиона копија. Њена сестра Џеки је, иначе, веома познат писац. Она је и колумниста у часописима “The Times” и “Harper’s Bazaar”, па може да се каже да још увек ради. Њено богатство се процењује на више од 50 милиона евра.