Почетна » Краљица Елизабета је због ње преузела на себе срамоту како би сачувала углед краљевске породице: Ево о коме је реч (ФОТО)
Занимљивости Вести из света Вести

Краљица Елизабета је због ње преузела на себе срамоту како би сачувала углед краљевске породице: Ево о коме је реч (ФОТО)

Фото: Јутјуб принтскрин/ СБС тхис морнинг

Много пре Меган Маркл и скандала који тренутно тресе краљевску породицу, било је и других несугласица и проблема због којих је углед краљевске породице био угрожен. 

За оне који не знају, краљица Елизабета је имала рођену сестру Маргарет, која је умрла 2002. година, имала је 72 године. Могло би се рећи да је Маргарет лепша од сестре, али исто тако била је и тотално другачија од ње у многим животним аспектима: одлукама, нарави, понашању.

Па је тако Маргарета у младости била заљубљена у краљевског коњушара за којег је желела да се уда. Међутим, он је био у браку и имао двоје деце, те је таква одлука била потпуно неприкладна за принцезу.

Након многобројних скандала, принцеза одустаје од те идеје. Након тога се удаје за фотографа Ентонија Армстронга, због чега постаје прва принцеза која је склопила са неким ко није племић. Провели су неколиког година у складном браку, из којег имају и двоје деце, али међутим временом су се ствари закопликовале. Обоје су волели пиће и пушење, а и неверство им није било страно. За њихове забаве знало се надалеко. На њих су долазили разни уметници јер је принцеза волела да се дружи са боемима.

Ентонији је био на лошем гласу и причао се да је био плејбој пре брака, те да је супругу варао и са женама и са мушкарцима. Постоји и једна анегдота за њих. Наиме, Маргарета је желела да напакости мужу када му је рекла да је имала сексуалне односе са једним његовим пријатељм, а он јој је узвратио тако што јој је рекао да је и он такође спавао са њим.

Након неког времена, принцеза је започела везу са 17 година млађим мушкарцем, због чега је настао велики скандал, а то је веома разљутило принцезу. Ентоније је то искористио као разлог за развод, изашавши из брака као преварени супруг, обећавши краљици да ће сачувати све тајне краљевске породице (вероватно уз велике надокнаде). Ово је био први развог у краљевској породици.

Принцеза је након овога наставила да извршава своје обавезе као чланица краљевске породице, а будући да је волела ноћни живот и забаве, трудила се да свој живот држи подаље од очију јавности.