Почетна » Лав не стари, а Ован је вечно млад! Ево који хороскопски знаци лепо старе
Занимљивости Вести

Лав не стари, а Ован је вечно млад! Ево који хороскопски знаци лепо старе

Ови знакови су као вино , кроз време постају све лепши и привлачнији!

Рибе

У младости су повучене и живе у свом свету. Како време пролази имају више самопуздања и почињу да зраче другом енергијом, што их чини неодољиве за супротни пол. Њихове замишљене и на неки начин тужне очи постају параве мале варнице! Како су склоне уметности доста путују и упознају се са другим културама и сво то знање преносе кроз причу на друге људе.

Ован

У младости је доста неодмерен као да иде главом кроз зид. Зреле године му доносе стабилност и тада повлачи ручну и јако прецизно зна када и због чега реагује. И даље задржава ону ватру у очима! Мудри су али им остаје заувек она дечија радозналост. Када сазреју постају одмеренији, не реагују на прву лопту, штеде енергију и нико их више не може повредити!

Девица

У младости је доста повучена , држи се научених паравила и некако делује круто. Када скупи сва искуства и добро их посложи у своје фолдере, постаје оличење паметног и одмереног човека који зрачи самопуздањем и лепотом ума. Постаје сигурна у себе и помало се игра са умовима људи.

Лав

Увек ради на себи! Поготово у младости. Поклањају пожњу свом унутрашњем и спољашњем бићу. Од ране малдости користе скупу и квалитетну козметику и када се сретну са својом генерацијом после дуго времена увек је иста констатација: „па ти не стариш“! Такође и њихово образовање и каријера је на завидном нивоу. Свесни су себе и то јасно и без срама наглашавају!