Почетна » Лав вози луксузан ауто, Вага увек бео, а Водолијина кола су најзанимљивија
Занимљивости Вести

Лав вози луксузан ауто, Вага увек бео, а Водолијина кола су најзанимљивија

Ован

Он је независтан, вођа, предводник. Бира кола која су спортска, брза, по могућности црвене боје са којима може све лагано да заврши.

Бик

Сигурност и хедонизам једнако је Бик. Воли да се опушта у зеленим пејзажима и да је са својом породицом, избор може да буде и караван.

Близанац

Лепршави, опушетни , енргични знак који воли промену.. Увек негде жури, или завшава 100 обавеза или се виђа са друштвом, ауто који њему значи је мали, енергичан и брз са којим може лако да се упаркира.

Рак

То је емотивни и породични знак. На првом месту му је сигурност. Веома често се код Рака породично вози стари наслеђени ауто попут „бубе“ у перфектном стању.

Лав

Воли скупа и луксузна кола и да када их вози буде примећен. Он воли и живи луксуз. Зна да заради новце и увек ће купити озбиљан и скуп ауто. Избор ће увек бити Мерцедес.

Девица

Воли практичан аутомобил за градску вожњу који не троши много. Подразумева се да ће бити савршено одржаван. Боја коју Девица воли је жута.

Вага

Пре свега је естета који, такође, воли скупа кола позантих брендова. Њему је ауто на неки начин завођење и воли исто као и Лав да буде примећен. Боја његовог аута би била бела.

Шкорпија

Мистика и свакако црн ауто или загасите боје са затамљеним стаклима. Уколико видите црни БМW знајте да је у њему Шкорпија!

Стрелац

Не држи га место, воли да путује. У кола не улаже многи, њему је то само превозно средство од тачке А до тачке Б. Њему је смо важно да ауто има велики пртљажник.

Јарац

Пословно скуп и елегантан ауто је његов избор. Кавлитетан, али не упадљив. Једноставног дизајна у сивој металик боји.

Водолија

Увек другачија од других, луда и независна. Не занима је марка аута већ само да се „котрља“ Воли олдтајмере.

Рибе

Сањаре о мору и белом песку. Избор су велика дугачка кола. Ако се сећате олдтајмера реноа „корњача“. – Рибу можемо замислити у таков аутомобилу.