Почетна » Лепа Лукић има ТРИ ПЕНЗИЈЕ, а ево и колико износе!
Моја прича Вести

Лепа Лукић има ТРИ ПЕНЗИЈЕ, а ево и колико износе!

Лепа Лукић, певачица, има три пензије, што никад није ни крила, али они што није било познато јесте о којим је износима реч.

Тачније, колико Лепа од све три пензије прима на месечном нивоу.

Прву је зарадила, друга је национална…

Сада је испричала да је једну заслужила са одређеним годинама живота и због радног стажа, друга је национална, а трећа канадска и наслеђена је од покојног мужа.

– Национална пензија ми је 60.000 динара, а ова друга 90.000 динара. И имам канадску пензију од 1.000 евра. Може да се живи и од националне ако водиш рачуна – рекла је Лепа, а онда објаснила одакле јој све три пензије:

Може да се живи и од обичне пензије ако се пази

– Националну пензију нисам јурила. Била сам у Америци и када сам се вратила, чула сам се с неким људима који су ми рекли да сам је добила. Држава ме је признала – објаснила је певачица.

Наследила је и пензију од мужа

– Првих десет година сам плаћала пензионо и социјално осигурање, а када ме је држава прихватила, све је она плаћала. Ја сам добила и статус истакнутог уметника, тако да сам прву пензију добила са 35 година радног стажа и 55 година живота. Држава је видела која сам сва признања добила, то сам и приложила – испричала је певачица народне музике.

Подсетимо, Лепа је недавно истакла да, што се финансија тиче, више никада не мора да пева, јер од пензија прима сасвим довољно новца.

Не мора да наступа, али жели.

– Што морам да наступам ја? Не морам. Ја певам што волим. Што се новца тиче, не морам никад да запевам! Имам добра примања, три пензије. Канадску, једну нормалну са радним стазом и имам националну пензију. Али, ја волим. То мене подмлађује, враћа ме у младост, пуна сам енергије, ништа ми није тешко. Што мени треба уопште да снимам, могу да живим од песама које су биле и остале велики хитови. Али, хоћу да обрадујем моје фанове – објаснила је Лепа у Јутру на Првој.