Почетна » Магични кристали који доносе добре вибрације и благостање
Занимљивости Вести

Магични кристали који доносе добре вибрације и благостање

фото: Пиксабеј

Неки људи већ дуже време користе кристале како би у живот унели добре вибрације и позитивну енергију.

Селенит 

 Ако се осећате као да вам треба детоксикација или ресетовање, каже се да селенит има моћ чишћења и пречишћавања. Овај млечни камен помоћи ће вам да своју енергију преусмерите у виши простор. Подићи ће ваше вибрације на такав начин који ће вам помоћи да задржите осећај туге, страха, беса и тескобе.

Аметист

Аметист је попут бање у камену – садржи ону врсту опуштајуће енергије коју бисмо сви могли искористити након дугог дана. Он може да ублажи стрес и анксиозност и лакшем сну.

Горски кристал 

Један је један од најпопуларнијих кристала и за њега се каже да добро коренспондира са телом. Овај камен познат је као главни исцелитељ, који се окреће око свих позитивних енергија, како би донео просперитет у животу.

Пирит 

 Често помињан као “глупо злато”, пирит можда нема новчану вредност свог двојника, али је свеједно благо. Поред привлачења богатства, обиља и среће, верује се да има јаку заштитну енергију.

Розенкварц 

Овај камен је посвећен љубави. Отвориће вам срце за било коју врсту љубави која вам је потребна – било да је то љубав према самима себи, породична љубав, пријатељство или романтична љубав. Такође, може помоћи у смиривању токсичних емоција које могу пратити неке од ових врста љубави.

Флуорит

Ако сте у једном од оних животних доба у којима се све исто понавља, овај дугини камен могао би бити управо оно што вам треба. Флуорит је упијајући кристал за који се каже да неутралише сву негативност око себе.  Предлаже се спавање у близини камена или медитација с њим како би се осигурала хармонија између ума, тела и духа.