Почетна » Мај је месец преокрета, а осетиће га Девице и још три знака
Занимљивости Вести

Мај је месец преокрета, а осетиће га Девице и још три знака

До 3. маја ћутите, јер свака груба реч може да доведе до неспоразума!

Почетак месеца обележиће аспект Сунце квадрат Сатурн. Шта то значи?

То доноси појачан его, па се потрудите да се не супростављате старијим особама и шефовима. Ово нарочито важи за особе од којих зависите и који могу да утичу на ваш живот. Дакле, не истерујте правду без обзира што у тренутку мислите да сте у праву. Све има два, па и три угла, а ово је лош тренутак за оне који не желе да попусте.

Већ око 3. маја Меркур ће ући у Близанце и од тог тренутка ће комуникација постати лагана и тада је време да све што желите можете некоме и да саопштите, а то и урадите.

Такође, Мекур доноси и краћа путовања и уживање са пријатељима. Када 11. маја је млад Месец буде у Бику то ће нам дати шансу да да поправимо све врсте односа – љубавне, финансијске и пословне.

Око 13. маја Меркур ће бити у тригону са Сатурном и то ће нам, коначно, отворити врата разговора везаних за посао и каријеру који ће на дуге стазе бити исплативи и прилично успешани.

Занимљив ће бити 26. мај када имамо пун Месец у Стрелцу и тотално помарачење Месеца. Тај аспект ће највише осетити Девице, Рибе, Стрелчеви и Близанци.

Меркур ће од 29. маја до 22. јуна бити у ретро ходу што доноси враћање бивших љубави, бившиг пословних контакта, а то значи да некоме може донети и враћање на бивши посао!