Почетна » Мед и биље најздравији спој
Занимљивости Здравље Нутрициониста Савети стручњака Исхрана

Мед и биље најздравији спој

 

Вековима су пчелињи производи и лековито биље темељ наше традиционалне медицине и зато их наш организам препознаје као идеалне изворе енергије и виталности. Велимир Палић, професионални пчелар родом са Шар-планине, истраживао је више деценија апитерапију и фитотерапију, и све своје знање преточио у дијететске суплементе породичне фирме БиоДВИГ, чији је оснивач.

БиоДВИГ производи базирани су на специјално одобраном меду и биљним пудерима преко 50 различитих биљних врста.

Основа је мед богат макро и микро елементима, иначе идеална допуна редовној исхрани. Затим полен, извор витамина, аминокиселина, минерала, с изузетно благотворним кардиотничним и антистресним дејством. Па прополис – у преводу са старогрчког утврђење – примарна одбрана од болести за пчеле, а за човека природно антибакетријско, антивирусно и антигљивично средство. Најзад матична млеч, по многима најсавршенија сирова намирница врло широког дејства, изузетно богата витаминима, протеинима и минералима који доприносе виталности.

Део сировинске базе БиоДВИГ-а су и познате лековите биљке. Корен белог слеза, који повољно делује код упала дисајних путева и кашља; хајдучка трава, благотворна за органе за варење; матичњак, лек за несеницу, мигрену и хормонски дисбаланс; врбовица, лек за простату. Производња је устројена по највишим стандардима безбедности прехрамбених производа и ХАЦЦП систему, који прописује строге услове поступања у производњи, третирања и контроле сировина, што обезбеђује додатну сигурност у очувању хранљивих и лековитих састојака. Производи су потпуно природни, без вештачких адитива и конзерванаса.

Ми кажемо: Мед, биље и ваше здравље су наша брига, и у том духу се односимо према нашим производима и купцима.