Почетна » Најбољи трендови боја за кухињу: Дајте ентеријеру нову димензију (ФОТО)
Занимљивости Вести

Најбољи трендови боја за кухињу: Дајте ентеријеру нову димензију (ФОТО)

Фото: Унплаш

Постоје различита мишљења о томе која је најбоља боја за кухињу. Неке теорије кажу да топле црвене боје помажу да се стимулише апетит, док друге сугеришу да оштре беле боје чине да простор изгледа чистије. Међутим, на крају дана, оно што је најважније је да пронађете боју која вас чини срећним када уђете у сам простор.

Трендови се сваке године мењају, а неке варијанте ће увек пронаћи пут и у новим стиловима, па постају класици.

Ако желите да освежите кухињу, али нисте сигурни коју нијансу тражите, можда би следеће боје могле да вам се свиде.

Боје за кухињу

Топла бела

Не можете да погрешите са класиком. Уколико су вам досадиле сиве и беж боје, одлучите се за мекану белу. Та прљаво бела боја спречава да кухиња изгледа превише оштро и стерилно, а меко сиви ормарићи додају више димензије простору.

Мека розе

Ако сте спремни за нешто мало свежије и разиграније, али опет не претерано, она ће бити савршена комбинација између смеле и пригушене розе. Даће потребну живахност просторији, али без претеривања.

Зелена

Зелена нијанса је већ неко време тренд дизајна ентеријера. Даће вашој кухињи бохо и минималистички дизајн. Она је мрина и земљана боја, која ствара спокојну и неутралну естетику.

Црна

За љубитеље модерног, луксузног стила, овај тренд боја за кухињу је идеалан. Даје простору елегантан изглед, а уколико се одлучите и за златне детаље даће савршен контраст.