Почетна » Највећи хит Драгане Мирковић (54) описује њену животну прекретницу
Моја прича Вести

Највећи хит Драгане Мирковић (54) описује њену животну прекретницу

Једна од најпознатијих српских певачица народне музике посебно је везана за једну своју нумеру.

Фолк дива Драгана Мирковић (54) има богату и успешну каријеру која траје више од 30 година. Хитови су се ређали као на траци и неизоставни су део на бројним весељима.

Међутим, певачица не крије да је посебно емотивно везана за две песме, које су уствари њене аутобиографске. Нумера „Сама“ коју је снимила 2000. године, описује њу у тренутку када се из Србије због супруга бизнисмена из Беча Тонија Бијелића преселила у Аустрију и удала за њега.

– Посебно драга песма ми је „Сама“. То је прекретница мог живота. Била је 2000. година када сам отишла у Аустрију и удала се и јако сам везана за ту песму – рекла је својевремено Драгана у емисји „Јутро“.

Песму“Једини“ посветила је супругу за десет година брака.

– Песму „Једини“ сам посветила свом супругу за 10 година брака и у том споту се појављују мали Марко и Мануела. То је и њихово последње појављиване и то због тате, јер смо хтели да имамо породичну успомену – закључила је Драгана.

Да подсетимо, Драгана и Тони су се венчали 2001. године, а интересантно је да се пар због тешког тренутка у ком је била наша земља и немогућности Драганине породице да присуствује свадби у Аустрији определио за интимно венчање.

― Венчали смо се у општини, било је то скромно славље. Било је време санкција, нико од моје фамилије није могао да дође, јер нису могли да добију визу. Пошто је Тони аустријски држављанин од рођења, просто нисам могла то док се не удам и док се наша заједница папиролошки не спроведе до краја. Просто нисам имала могућности да својој породици, тати, мами, сестри, направим визу. И због тога смо имали мало гостију. Чак ни Тонијева фамилија није сва могла да дође, јер и он их има много ― испричала је Драгана својевремено.