Почетна » Не владају светом мушкарци, него МИДУЛТ. Ко су ове жене?
Занимљивости Вести

Не владају светом мушкарци, него МИДУЛТ. Ко су ове жене?

Фото: Пиксабеј

Све је постало јасно: интернету више не припада младима, већ мидулт женама, ко су оне?

Мидулт жене имају од 35 до 58 година и може се рећи да припадају „X генерацији“ и, како показују истраживања, оне проводе 85 одсто времена онлајн! То је највећи проценат у односу на све остале генерације!

Мидулт жене нарочито много пажње поклањају друштвеним мрежама. И то није све.

Мидулт жене су најбројнија, најобразованија и најбогатија популација у свет. И, до сада су нерпаведно биле у сенци свих осталих млађих и надолазећих група. Међутим, трговци су први приметили да су жене од 35 до 58 година неправедно запостављене, јер оне много троше, не купују на распродајама и бирају квалитетну робу. Оне имају разгранату мрежу пријатеља, путују неколико пута годишње и то увек авионом, одседају у хотелима и једу у ресторанима.

Маркетиншки стручњаци су приметили мидулт жене тек када се појавила књига „Добро ми је“ Анабеле Ривкин и Емили Мекин. Ова књига је убрзо, пошто је промовисала мидулт-јутуберка Кладија Винкелман, постала планетарни хит. А, како и не би, јер ова генерација жена влада светом. Кладија је у најкраћем мидулт жене окарактерисала као три „Т“: Twiter, Тиндер и терапија.

Сама кованица „мидулт“ је настала тек 2016. године, јер до тада није ни постојала потреба за њим. Дакле, мидулт значи „middle age“, а ове жене сматрају да средње доба почиње са 35 уместо са 55 како су „погрешно“ мислиле њихове мајке. За разлику од њихових мајки, мидултице не верују да се климакс дешава неком другом, већ свима…