Почетна » НОВЧАНИ ХОРОСКОП: Девици ће паре сачувати, Јарац сакрити, а Водолија и Вага су праве распикуће!
Занимљивости Вести

НОВЧАНИ ХОРОСКОП: Девици ће паре сачувати, Јарац сакрити, а Водолија и Вага су праве распикуће!

Како троше хороскопски знаци?

Ован

Темепрамент показује и кроз начин на који троши новац тј његов однос према новцу. Увек се воде оном народном срећа прати храбре! Велике су трошаџије воле да себи приуште скупе ствари попут аутомобила, луксузних летовања и слично. Никада их нећете видети да гомилају новац или да га не дај Боже чувају за црне дане. Такав сценарио не постоји у њиховој глави. Новац је за трошење, уживање и увек када га и немају они знау како да га зараде.

Бик

Он је земљани знак који пре него што донесе било коју одлуку поготово везано за новац он три пута размисли па тек онда донесе одлуку. То не значи да су шкртице, напротив они само не воле да троше новац тек тако. Породично су орјентисани и увек ће рационалну одлуку донети. Умеју и знају да уштеде новац за ставари које су заиста од вредности. Као што је улагање у стан, кућу, поузад аутомобил.

Близанци

Као и за све у животу њих води тренутак. Тако је и са новцем. Они живе у тренутку , од данас до сутра. У стању су да потроше новац као од шале. Све њима привлачи пажњу. Не размишљају о последицама јер се увек али увек дочекају на ноге.

Рак

Увек му је на првом месту породица и дом. То је место где Рак без размишљања троши тј улаже новац. Умеју и воле да штеде новац. То им ставра осећај сигурности. Нису шкрти и увек ће помоћи неком од чланова породице или блиском пријатељу. Када су у заједници немају моменат мој и његов/њен новац. Све је заједничко јер се све усмерава на породицу.

Лав

Ово су прваци света у трошењу новца, али исто тако зању и у заађивању. Лавови воле да се хвала пред другима луксузним становима, путовањима, накитом. Лако га троше јер јако добро знају колико су напора и труда уложили да га зараде. Њима је новац средсто за живот и никада тај новац не управља њима већ они управљају новцем.

Девица

Прави мали банкар када је новац у питању. Она је у ствари савшен лични банкар! У све су упућени, где уложити новац, колико ћете од тог улагања зарадити који је курс данас у свету и какво је стање на берзи. Њихова енергија је усмерена на штедњу. Увек имају новац, зању да располажу њиме, не улазе у кредите и не задужују се.

Вага

Парви шопинг „манијак“. Ако је неко завистан од трошења онда је то Вага. Она воли да купује ствари са укусом, воли путовања, воли да опрема свој дом и да руча по лепим ресторанима. Никада јој није жао да потроши новац на лепе ствари јер она то не сматра потрошњим већ улагањем у нешто лепо.

Шкорпија

Зна да заради новац. Упушта се у свакаве послове јер има изражену интуицију која је никада није изневерила. Склони су ризику и не плаше га се. Увек изађу као победници. Воле да помажу другима и да дају савете али ће увек један део новца имати на рачуну за који само они знају. Увек остављају новац за црне дане.

Стрелац

Он ће најпре новац потрошити на неко путовање. Не размишља пуно унапред. Ако има новац он га троши. Такав је и у послу. У тренутку доноси одлуку да се упусти у неки бизнис , а како су Стрелчеви деца „среће“ јер их чува Јупитер увек ће новац и зарадити. Широке су руке и новац поред путовања троше на пријатеље.

Јарац

Он напорно ради и заради новац али га зато не троши олако. Воли да новац улаже у некретнине. Јако му је битна финансијска сигурност. Можда неко мисли да су Јарчеви шкрти али то заиста није тако. Он ће први помоћи пријатељу , породици. Навикао је да се одриче луксуза јер му новац преставља моћ. Пуно инапорно раде и умеју да цене новац.

Водолија

Њихов однос према новцу је посебан. Или га имају или га немају. Када га имају троше без размишљања на све и свашта. Када га немају онда смисле како да га зараде. То су увек неки пословни потези који свима делују ирационално али не и Водолији која баш из таквих фин.подухвата заради новац. Увек када има новца она један део даје у хуманитарне сврхе.

Рибе

Заиста знају да зараде новац али га исто тако много брзо потроше. Немају план колико и када троше новац. Због таквог односа према новцу често се нађу у минусу па онда улазе у кредите и тако у круг. Лаковерне су и умеју да позајме новац који им углавном не буде враћен. Потребно је да имају особу од поверења која ће њихов новац усмерити на прави пут.