Почетна » Обрадујте најмилије белом чоколадом: ДОМАЋИ хрскави бисквит -топи се у устима (РЕЦЕПТ)
Исхрана Вести

Обрадујте најмилије белом чоколадом: ДОМАЋИ хрскави бисквит -топи се у устима (РЕЦЕПТ)

Фото: Пиксабеј
Састојци: 

  • 2 шоље брашна
  • 1/2 кашичице соде бикарбоне
  • кашичица прашка за пециво
  • мало соли
  • 1 шоља шећера
  • 90 г крем-сира
  • шоље врућег отопљеног путера
  • 1 јаје
  • 1 кашика слатке павлаке
  • 1 шоља сувих брусница
  • 1/2 шоље насецкане беле чоколаде
  • шећер у праху за посипањеПроцедура:
    1. Шећер и крем-сир ставите у посуду, додајте отопљени путер и мутите миксером док се у потпуности не сједине састојци.
    2. Додајте јаје и слатку павлаку, па наставите да мутите.
    3. Након тога, умешајте све суве састојке и мешајте шпатулом, а на крају додајте бруснице и чоколаду.
    4. Од добијене смесе обликујте рукама бисквите као на фотографији, уваљајте их у шећер у праху и поређајте у тепсију обложену пек-папиром.

    Пеците у загрејаној рерни на 175 степени, 11-13 минута.