- 2 шоље брашна
- 1/2 кашичице соде бикарбоне
- кашичица прашка за пециво
- мало соли
- 1 шоља шећера
- 90 г крем-сира
- шоље врућег отопљеног путера
- 1 јаје
- 1 кашика слатке павлаке
- 1 шоља сувих брусница
- 1/2 шоље насецкане беле чоколаде
- шећер у праху за посипањеПроцедура:
- Шећер и крем-сир ставите у посуду, додајте отопљени путер и мутите миксером док се у потпуности не сједине састојци.
- Додајте јаје и слатку павлаку, па наставите да мутите.
- Након тога, умешајте све суве састојке и мешајте шпатулом, а на крају додајте бруснице и чоколаду.
- Од добијене смесе обликујте рукама бисквите као на фотографији, уваљајте их у шећер у праху и поређајте у тепсију обложену пек-папиром.
Пеците у загрејаној рерни на 175 степени, 11-13 минута.
Обрадујте најмилије белом чоколадом: ДОМАЋИ хрскави бисквит -топи се у устима (РЕЦЕПТ)
