Почетна » ОДВИКАВАЊЕ ОД ГЛУПОСТИ
Из Вањиног пера

ОДВИКАВАЊЕ ОД ГЛУПОСТИ

Постоји специјална справа у нашим крајевима којом се од секса одвикну бикови, овнови и јарци. Сигуран сам да Рајан Гигс није прихватио тај рецепт

Завршило се најзад Светско првенство у фудбалу. У Енглеској су незадовољни јер њихови играчи нису узели злато. Али су зато новине зачепркале по неким старим аферама бивших репрезентативаца, додељујући им тако златне медаље у области секса. То су Тери, Кол, Џерард, а најгоре је прошао Велшанин Рајан Гигс. Једва су сачували своје бракове, пошто су их новинари својевремено хватали у друштву углавном лаких жена, иако су неке од њих имале позамашну килажу. Рајан Гигс је тада обећао својој супрузи Стејси да ће отићи на клинику за одвикавање од сексуалне зависности – ако му опрости. Искрено речено: ниједна жена није толико глупа да дозволи да јој лекари одвикну мужа од секса?!

Рајан Гигс је имао шестомесечну авантуру са мис Велса Имоџин Томас. То би му супруга можда и опростила, јер му због тога сви завиде, што подиже и њен углед. Али испоставило се да је један од најбољих фудбалера свих времена шест година имао везу са рођеном снајом Наташом, која је изјавила: „Стејси, тако ми је жао.“ Стејси се показала као изузетан чувар лика и дела свог мужа, па тврди да је Наташа обичан лажов и да је до сада спавала само са тројицом играча Манчестер јунајтеда, а да се међу њима не налази и њен супруг.

Мене као колумнисту озбиљних новина интересује начин на који се неко одвикава од секса. У нашим крајевима постоји начин да се од секса одвикну бикови, овнови и јарци. Постоји специјална справа и то прилично боли, па сам сигуран да Гигс није прихватио тај балкански рецепт.

Али код нас породица преварене жене има неколико такође интересантних начина за одвикавања зета од секса. Један од њих је сачекивање у мрачном сокачету, које се завршава ломљењем мотки о зетова леђа. Ефикасан је још један врло интересантан начин одвикавања од секса. То је држање зетове главе под водом све док не каже: „Нећу више никада.“

Захваљујући Рајану Гигсу, тада је откривено зашто је некада боље имати брата него сестру. Рођеном брату са чијом супругом је био у вези шест година Рајан је тада понудио 250.000 фунти, али не да му овај опрости већ да ћути о другим Рајановим авантурама.

Гигс има срећу што не живи на Балкану. Због онога што је урадио овде би га супруга одавно одвикла од живота, а то би био сигуран знак да је одвикнут и од секса.

Толико о Светском првенству у фудбалу.

Ознаке