Почетна » Она је НАЈЗГОДНИЈА БАБА, а важила је за“МАЈКУ ИЗ ПАКЛА“ Ћерке је као девојчице терала да ДРЖЕ ДИЈЕТЕ
Моја прича Вести

Она је НАЈЗГОДНИЈА БАБА, а важила је за“МАЈКУ ИЗ ПАКЛА“ Ћерке је као девојчице терала да ДРЖЕ ДИЈЕТЕ

Јоланда Хадид у 6. деценији изгледа сјајно, а и данас се прича о томе како је васпитавала своје ћерке и шта им је све бранила.

Јоланда Хадид (58) , мајка из пакла, како су је прозвали сви светски медији због понашања према својим ћеркама, тренутно најтраженијим манекенкама – Бели и Ђиђи, ухваћена је како сама нерасположено шета улицама Малибуа. Њен изглед је одавао утисак да је прилично изморена, као да је преко ноћи постала доста старија.

Носила је провидну хаљину

Том приликом носила је белу, скоро провиду хаљину дугих рукава и еспадриле у истој боји, док јој је коса била везана у неуредни реп. Јоланда је била у шопингу, те је гледала и купвоала разне крпице, али и бројне здраве намирнце, како за себе, тако сигурно и за ћерке, јер је одмалена надзирала њихову исхрану, као и њихове тренинге. Све време јој је био смути у руци зеленкасте боје.

Иако је била некадашњи модел, највише је постала позната по томе што је својој деци контолисала сваки део живота. Све то је сама обелоданила у емисји „‘Тхе Реал Хоусеwивес оф Беверлy Хиллс“.

Јавност је била шокирана

Јавност је тада била шокирана, а покренуле су се и бројне контроверзе око начина на који је Јоланда одгајала своје троје деце – Ђиђи (27), Белу (25) и сина Анвара (23), који се исто бави манекенством. Такође, спекулисало се и о томе да је контролисала и у ком смеру ће се градити њихове каријере и на који начин.

Наиме, инсистирала је да њене ћерке буду стално на дијетама, а Ђиђи је забрањиала да тренира одбојку, како не би постала превише мишићава.

– Можеш имати једно вече за варање дијете, али онда се мораш вратити ред. Знаш, Париз и Милано воле девојке које су мршаве – рекла је Јоланда на прослави свог рођендана пре три године.

Била је прегруба мајка

А када је схватила да је била прегруба пре Ђиђи, покушала је да се искупи, али на врло невешт начин.

– Јако добро ти иде, Гиги, одлично све то радиш. Зар ниси поносна? Јако је тешко вежбати шест дана у недељи. Тешко је не јести слатко и јако је тешко јести салату сваки дан, али видиш да се исплати – покушала је оправдати своје непримерене потезе.

Јоланда је постала још више одбојна јавности након што је Бела у марту ове године у интервјуу открила да је са само 14 година оперисала нос. Иако се дуго шушкало о тоталној промени њеног лица, тада је све признала, и посебно је нагласила да се веома каје због одласка на ту естетску корекцију.

– Да сам барем задржала нос својих предака. Мислим да бих га с временом прихватила – испричала је у интервјуу за Вогуе.
Јавност се након тога обрушила на Јоланду, сви су делили мишљење како није смела допустити Бели да иде на захват у осетљивом тинејџерском периоду. А многи сматрају да ју је она, заправо, и охрабривала на тај потез.

Растурала је везе

Осим тога, наводно је Јоланда пресудила свим Белиним везама, као и везама остале деце.

Прича се да је растурила романсу Ђиђи и Маликом, као и емотиван однос који је Анвар имао са певачицом Дуа Липом. Тадашњи Ђиђин момак је чак, током једне свађе, Јоланду вређао и ударио, а од тада му се позната манекенка више није обратила.
Са друге стране, Јоланда се побринула да њена веза са власником грађевинске фирме Џозефом Јинголијем савршено функционише. Упознали су се током 2019. године, док се некадашња манекенка борила са лајмском болешћу.

У браку са Мохамедом Хадидом, оцем Беле и Ђиђи Хадид, била је од 1994. до 2000. године. Након тога се венчала са Дејвидом Фостером са којим је била од 2011. до 2017. године.
Да и те како привлачи пажњу јавности показује и њен број пратилаца на Инстаграму, где је окупила заједницу од близу 4 милиона људи. Али, због константних критика испод њених објава је забранила коментаре.