Почетна » Они су и данас секс симболи иако су управо напунили 91. годину
Занимљивости Вести Сениор свет

Они су и данас секс симболи иако су управо напунили 91. годину

Фото: Фандом Ентертаинмент

Старење може бити забавно ако се завалиш и уживаш у њему, рекао је Клинт Иствуд (90).

Године су само број, а ови глумци то доказују.  Клинт Иствуд ће у мају напунити 91. годину. Пет Оскара и више од 70 филмова. Сви су мислили да је каријеру крунисао као редитељ, али он још увек снима…

Клинт Иствуд је прво добијао мале улоге у филмовима Б продукције, а примећен је као каубој у филму „Сирова кожа“. Нажалост, каријера је кренула у правцу „дивљег запада“, па је већину легендарних филмова снимио као усамљени револвераш.

Има најмање шесторо деце, иако је био само два пута у браку. Међутим, медији тврде да има и неколико ванбрачних потомака и сви су финансијски збринути.

Иако је снимио више од 70 филмова, био је и успешан продуцент у 50, а режирао је 40 остварења. Тачније, ни једног Оскара није добио за глуму, већ режију. Иако је имао веома успешну каријеру, највећи успех је постигао у зрелим годинама, тачније од седме деценије.

Џин Хекман је у јануару напунио 91. годину и сви се питају да ли је завршио глумачку каријеру? Четири Златна глобуса и пет оскара за каријеру дугу шест деценија – није лоше! Први филм је снимио 1961. године, а последњи 2017. године. Овај глумац се мало примирио тек 2012. године када га је, док је возио бицикл, ударио аутомобил.

Роберт Вагнер је у фебруару напунио 91. годину, а овог лепог човека богате каријере нове генерације су приметиле тек у филму „Остин Пауерс“ и римејку „Чарлијеви анђели“. Женио се четири пута, а два пута са истом женом – Натали Вуд. Последњи филм је снимио 2017. године, али ове године је већ успео да глуми у „Trail Blazers“ улогу Овена!