Почетна » Ова 3 хороскопска знака су предодређена за СРЕЋАН и дуговечан живот
Занимљивости Вести

Ова 3 хороскопска знака су предодређена за СРЕЋАН и дуговечан живот

Фото: Пиксабеј

Карактеристике и склоности хороскопских знакова, позиција звезда и особине које уз њих долазе могу одредити животни пут, односно објаснити неке животне околности и склоности. Због своји особине карактеристичне за носиоце ових знакова, научно је доказано да су ракови, девице и овнови хороскопски знакови који живе најдуже и који су предодређени за срећан живот.

Геронтолошка истраживачка група од 1955. године саставља листу података о најдуговечнијим људима, а испитивања су показала да особе рођене у ова 3 хороскопска знака најдуже живе. Дуговечан живот подразумева здраве навике, квалитетну прехрану, мање стреса и генетику, а испитивања података о стогодишњацима истичу да су људи рођени у знаку рака најдуговечнији, а затим следе особе рођене у знаку девице и овна.

Рак

Верује се да ракови доживе дубоку старост, јер су склони вођењу здравог начина живота. Емотивни су и желе слободно време што више да проводе са најдражим особама, посебно са децом.

Људи рођени под овим знаком изузетно су брижни и посвећени породици. Баш то им доноси унутрашњи мир и осећај задовољства, а због људи које воле осећају да су дужни да брину о себи и свом здрављу.

Девица

Девице су изузетно марљиве и савесне па тако брину и о свом здрављу. За многе девице правилна исхрана и вежбање су начин живота.

Оне су прилично мирне, а недостатак стреса доводи до дугих и срећних година.

Ован

Људи рођени у овом знаку зодијака имају изузетну страст за животом. Захваљујући тој унутрашњој ватри, они не само да живе до дубоке старости, већ и изгледају млађе. Труде се да остану млади, енергични и радознали у својој души.

Генерално, овнове одликују снажни живци, што им помаже да стоички поднесу животне потешкоће.