Почетна » Ова Београђанка у ШЕСТОЈ ДЕЦЕНИЈИ понела је најбољи стајлинг протеклог викенда!
Занимљивости Вести

Ова Београђанка у ШЕСТОЈ ДЕЦЕНИЈИ понела је најбољи стајлинг протеклог викенда!

Фото: Пиксабеј

Београђанке су одавно поставиле модне задатке пред бројне светске дизајнере, па је мода кја се носи на улицама Београда показатељ шта је заиста у тренду, али и шта ће се носити у сезонама пред нама. И оно што је посебно карактеристично за Београд, налик на Милано или улице Париза, мода на улицама српске престонице не зна за године.

Управо потврда ове тврдње дошла је у викенду за нама и фотографији која је постала виирална на друштвеним мрежама. Наиме, око оштрог фотографа угледало је на улицама Београда савршено стилизовану даму у шестој деценији живота, која би својим стајлингом могла да диктира изглед страницама најчувенијих модних магазина.

 

Ова дама понела је карирану сукњу А кроја, са неколико фалта у миди дужини. Уз то, комбиновала је и штепану јакну у облику сакоа, који је неизоставни тренд ове сезоне. Као модне детаље понела је велику црну кожну ташну, мараму у тамбо браон нијансама која се одлично уклапа уз карирану сукњу и неизоставне наочаре са великим пластичним браон оквиром.