Почетна » Ова два хороскопска воле заувек!
Занимљивости Вести

Ова два хороскопска воле заувек!

Фото: Пиксабеј

Бик и Девица воле новац, па поклон за њих мора да буде вредан, а за Лава драгоцен.

Ован

Ован је пионир и предводник. Тамо где је такмичење било које врсте у животу видећете њега. Такмичење у каријери, животу, љубави. Он је фер плеј играч и не подмеће ногу. Његов блистави предводнички ум није склон компромисима јер он предводи. Привлаче га путовања, али тематска где постоји циљ. Рецимо, идемо на зимовање али да „освојимо“ и будемо први на најтежој стази. Са њим је живот авантура где он повлачи конце.

Бик

Он је хедониста и воли сигурност, паре и дом. Дом је за Бика кућа са баштом, сигуран посао који му доноси месечну зараду. Бикови су упорни не реагују на прву лопту и то им у послу помаже да осигурају сигурну и стабабилну позицију. Тако долазе до циља да стекну све више новца. Тај новац улажу у дом, породицу али само колико је потребно. Нису распници.

Близанци

Њихов мозак и речи раде 200 на сат! Сваки опблик технике поготово нове је празник за њихов ум. Умеју да потроше већу количину новца не размишљајући да ли им је то заиста неопходно. Шопинг је за њих лек за душу. Али никако сами, већ само са пријатељима, јер воле да размене мишљења. Комуникација, писање је за њих покретач.

Рак

Тамо где је породица, дом и деца тамо је Рак. То је његова оаза мира. Ту црпи највећу енергију и ту даје највећу енергију. Емпатија је саставни део његовог живота. Љубав, склад, разумевање описује њихову душу.

Лав

Њихова душа је сама по себи аристократска. Воле успех, моћ али и да апомажу другима. Можда су један од најнесебичнијих хороскопских знакова. Иако на прву лопту изгледају арогантно они и те како знају да подрже, помогну и буду ветар у леђа пријатељима, колегама. Луксуз је оно сто их описује. Такође су такмичарски настројени као и Овнови. Воле да буду први у свему.

Девица

Прецизност, систематичност и посвећеност до крајњих граница је оно што чини њихову суштину. Велики су материјалисти и воле новац јер су предани и вредни радници. Просто воле да наплате свој труд и рад. Никада их нећете видети да дају себе, своју енргију и љубав тамо где то није потребно. Тачно у грам они су посвећени себи, породици, пријатељима, послу. Прави господари времена.

Вага

То су највећи шармери и заводници зодијака. Воле живот, провод, добру музику. За разлику од Лавова њих привлачи лепота али складна лепота. Склад је нешто што их описује. Велике су дипломате и јако добри говорници. Праведни су и никога неће оштетити. Људи их воле јер су лагани и прилагодљиви свакој ситуацији. Пре него што денесу било какву одлуку дообро размисле јер „тас“ баланс мора бити задовољен.

Шкорпија

Страст, љубомора и дубоке емоције било које врсте описују Шкорпије. Ако желите пријатеља имаћете га у Шкорпији. Али се тада припремита на сурову искреност и на посесивност. Имају јаку интуицију и само ако помисле да су угрожене одмах крећу у напад. „Боцну иглицом на крају репића“ Њихов нагон за преживљавањем је нестваран.

Стрелац

Највећи авантуриста зодијака. Прави иискрени пријатељи који никада не гледају форму већ суштину. Искрени су и том искреношћу понекад умеју да повреде друге јер немају такта када треба нешто да кажу, саопште. Они једноставно реагују у тренутку не размишљајући о последицама. Воле живот и велики су филозофи. Понекад у својој „ширини“ и они сами умеју да се погубе. Лако губе фокус па зато за њих кажу да су нестални.

Јарац

Често их окружење доживљава као „ледену краљицу“. Њихове емоције су јаке али само ако неко успе да отопи тај лед око њих. Јако су вредни и одани. Када они заволе некога то је дословно љубав до гроба. Понекад делују одбојно и прорачунато и то јесте тако али само зато јер имају виши циљ. Њихов однос према животу је прецизан, јасан и са унапред припремљеним планом.

Водолија

Ннајвећи „чудаци“ зодијака. Имају брилијантни ум, не воле ограничења и воле да руше табуе. Оно што њих описује је слобода у сваком смислу те речи. Имати њих за пријатеља је право богатство. Не воле расправе, свађе, интриге. Они су увек задовољни ситуацијом и увек најбоље извуку из ње. Љубав је за њих посебна димензија.

Рибе

То је најемотивнији знак. Они су чиста есенција љубави, емпатије. Воле да воле. Покреће их љубав и доброта у људима. Прави су уметници. Имају свој свет који су скројили по својој мери.Велики сањари. Међутим често не знају да повуку границу између снова и реалности и зато често буду повређени.