Почетна » Овако се принц Филип потписивао у писмима принцези Дајани
Занимљивости Вести Сениор свет

Овако се принц Филип потписивао у писмима принцези Дајани

Фото: Јутјуб принтскрин /ТопМотионЦлипс

Британску јавности веома је погодила вест о смрти принца Филипа, кога су сви обожавали. Једини је свог сина Чарллса осудио зато што је оставио Дајану.

Ричард Кеј, дописник краљевски породице, открио је непознате детаље њиховог односа. Дајана се једном приликом поверила својим пријатељицама  о брачним проблемима углавном разговара са својим свекром уместо са супругом и да је он једина особа која је у потпуности разумео.

Дописник тврди да није увек било тако.Понекад би Филип,бурно реаговао на помен Дајаниног имена јер је мислио да није дорасла задатку да се на исправан начин веже за краљевску институцију, али је касније постао јако привржен. Често јој је писао писма у којима се потписивао на посебан начин: – С љубављу, Па (тата).

Писма јој је почео да шаље током 1992. године када је њен брак са Чарлсом био на климавим ногама и да је на крају резултирано разводом.

„Његова писма Дајани била су испуњена топлином и љубави, баш као када отац пише ћерки – открила је једна од Дајаниних пријатељица.

Она му је на писма одговарала и поверавала неке од својих највећих тајни, али није ни сакривала колико је боли Чарлсово неверство.

„Само глуп човек би оставио Дајану због Камиле – закључио је филип у једном од својих писама.