Почетна » Ован за празнике иде на пут, а Шкорпија нека крене сама
Занимљивости Вести

Ован за празнике иде на пут, а Шкорпија нека крене сама

Ован

Волите енергију празника али никако нисте тип који би провео сате и сате у кухињи….. Овај празник посветите само вама и задовољите сва чула. Под руку пријатеља или партнера или вама драгог члана породице и упутите се на мини пут. Не морате далеко ићи, код нас у окружењу има дивних туристичких атракција које би требало да посетите.

Стрелац

Празник је за вас једнако путовање. Знате шта вам је чинити. Пут под ноге и цео свет је ваш. Ви сте сигурно већ чекирали која дестинација је сада на реду. Звезде вам кажу да је сада право време за одмор!

Шкорпија

Осећаате се као да немате снаге. Пронађите енергију за бег из града! Најбоље је да одете сами, да се максимално посветите себи и да радите ствари које вас испуњавају. Да ли ће то бити читање књиге, алпинизам или сетња поред воде , избор је ваш!

Близанци

Уморни сте од људи, комуникације. Потребно вам је време које ћете провести само са вољеном особом. Овај мини празник организујте тако да што више времена проведете поред воде. Вода чисти токсине у нашем организму и бистри ум што је вама сада преко потребно.