Почетна » Пазите шта поручујете у кафани, јер вас пиће обележава
Занимљивости Вести

Пазите шта поручујете у кафани, јер вас пиће обележава

Какав ћете утисак оставити на особу супротног пола на првом састанку зависи од многих ствари, али и од тога које ћете пиће наручити. Једна америчка анкета, у којој је учествовало 2000 особа, показала је да одређени коктели могу да умање шансу за поновни сусрет са потенцијалним партнером или партнерком.

Чак 62 одсто испитаника рекло је да омиљено пиће може много тога да открије о некоме, а тај избор више смета мушкарцима него женама. Наиме, 32 процента жена је рекло да их пиће које неко конзумира може одвратити од жеље за другим састанком, док је то исто рекло чак 60 одсто мушкараца.

Најгори утисак на супротни пол оставља коктел Long island iced tea. Чак 22 одсто ће вас прецртати уколико га наручите. Други на листи најнепопуларнијих пића је Daiquiri јер на 19 одсто људи оставља лош утисак, а уколико наручите коктел Sidecar имате 18 одсто мање шансе да поново изађете са особом која вам се допада.

Љубитељи коктела имају највеће шансе ако наруче мартини јер оставља лош утисак на само девет одсто људи, за пиће „менхетен“ је 12 процената рекло да им се не допада, док избор коктела Old Fashioned није по укусу 14 процената испитаника.