Почетна » Пени Ланкастер (50) супруга Рода Стјуарда (76) изненадила романтичном вечером
Занимљивости Вести из света

Пени Ланкастер (50) супруга Рода Стјуарда (76) изненадила романтичном вечером

Пени Ланкастер (50) извела је супруга у провод. Манекенка је недавно прославила 50. рођендан, а ово је било вече изненађења за времешног рокера. На слици, коју је објавила на Сторију, виде се чаше са вином, свеће и латице ружа.

Пени и Род (76) су се венчали 2007. године и добили су двојицу синова Алистара (15) и Ајдена (10). Живе у Енглеској, повучено, у прелепој кући.

Пени је почетком године узбуркала јавност начином на који васпита децу. Наиме, она је рекла да је синове васпитала на опуштен начин и пуштала их је „да се исплачу“.

– Осећам да ћу морати да објасним шта значи CIO (Cry-it-out) – рекла је Пени о васпитању „исплачи се“.

Она је појаснила да се са супругом договорила да када заврши са дојењем првог, а касније и другог сина, стави га у његов креветац да заспи. Иако беба плаче – они је не узимају у руке, већ га оставе да се сам успава.

– Када је Алистер имао четири месеца могао је да пређе у своју собу и био је прилично независтан. То га није спречило да се буди ноћу, али га је ојачало – објаснила је Пени.

Она сматра да је најважније дете научити да се контролиште, а не да запада у панику чим остане сам.

На исти начин је исебе контролисала током короне и каже да јој је изолација била један од најлепших периода у животу, јер га је сама учинила магичним. На једној слици се може видети атмосфера из њене куће у којој, уз пламен свећа, све делује магично.