Почетна » Пензионерка продала све и преселила се на луксузан крузер
Моја прича Вести

Пензионерка продала све и преселила се на луксузан крузер

Пензионерка распродала сву имовину и преселила се на крузер! Ову одлуку донела је захваљујућу супругу, који је преминуо.

Одлазак у пензију многи са нестрпљењем чекају, будући да ће имати толико слободног времена и да ће коначно уживати у животу. Да пензионерски живот може бити веома узбудљив, доказ су пензионерке које масовно одлазе у Гамбију због интимних односа.

Ништа је неће спречити!

А да ово није једини случај узбудљивог пензионерског живота, сведочи и случај Вечестер Ли, жене која је много година продала сву своју имовину, и у 86. години закупила кабину у најлуксузнијем крузеру и од тада путује светом.

Вечестер је доживела невероватно искуство које је описала у аутобиографској књизи.

У први мах, људи би помислили да је њен живот био безбрижан и лак будући да се одлучила на овакав корак. Међутим, „Мама Ли“ како су је светски медији прозвали, 1997. године изгубила је мужа којем је дала једно обећање: „Ништа је неће спречити да крстари по свету!“

Тако је и било, ништа је није спречило да распрода сву имовину и упусти се у узбудљиву авантуру. Преселила се на луксузни крузер и путовала без престанка. Веома брзо, успела је да обиђе велики број земаља.

Међутим, Мама Ли није сама на том путовању. Њу прати велики број особља овог крузера који брине о њој даноноћно. Цена овог невероватног пакета (путовање + кабина + нега особља) износи невероватних 160.000 долара годишње!

Новац није важан

Ипак, Ли истиче да прича о новцу није битна, с обзиром какав квалитет живота она има. Сада Мама Ли је постала маскота овог крузера. Она дочекује сваког новог путника на луксузном крузеру, свако вече плеше са њима а све у спомен на свог преминулог супруга са којим је крстарила чак 89 пута, пре него их је смрт раздвојила.

Књига коју је она написала постала је бестселер, а у њој је истакла: „Можда сам бескућница, али треба да видите моју јахту!“

Мама Ли се са својом породицом чује преко Фејсбука, а до сада је прешла Панамски канал 50 пута, била на преко 200 крстарења и видела је она места за које већина људи никад није ни чула да постоје.

Ознаке