Почетна » Плејбојеве зечице: Лепота је вечна
Занимљивости Вести из света

Плејбојеве зечице: Лепота је вечна

Плејбој је осмислио јединствен едиторијал у коме се појављује седам светских лепотица: Кендис Колинс, Моник Сент Пјер, Кети Сент Џорџ, Шарлот Кемп, Кимберли Конрад Хефнер, Рене Тенисон и Лиса Метјуз.

 

 

 

Оне су насловницу красиле у периоду између осамдесетих и деведесетих година 20. века, а свака од њих је поново показала своју јединствену лепоту која је одолела старењу, преноси Индипендент.

– Кад сам позирала за Плејбој, појавиле су се контроверзе јер сам била прва афроамеричка зечица године и неке жене су говориле да су ме гледали као објекат, али ја сам сматрала да имам право да урадим оно што желим. Ако желим да позирам гола, треба да будем у стању да то учиним. Гледам на то као на уметност, али не виде то сви на исти начин – рекла је Рене Тенисон.

Слично је о снимању за Плејбој говорила и Кендис Колинс, која је признала да је у то време била веома срећна и задовољна.

– Сада знам колико су та снимања била посебна. Била сам врло, врло срећна што сам била део тако јединственог сестринства – поручила је.

Овим фотографијама славни модели су поново доказали да је лепота безвремена, а сексепил вечан.