Почетна » Почела да пије са 9, а дрогира са 12 година: Нежна девојчица је дотакла дно!
Моја прича Вести

Почела да пије са 9, а дрогира са 12 година: Нежна девојчица је дотакла дно!

Звезда филма ЕТ Ванземаљац Дру Баримор отворила душу о својим проблемима са алкохолом и кокаином…

една од најхрабријих ствари које човек може да уради јесте да искасапи змајеве око себе и да коначно промени тај страшни зачарани круг у којем се нашао.“ Овим речима звезда филма „Е.Т. Ванземаљац“ описује своју борбу са алкохолизмом и наркоманијом коју је почела још као дете.

Прошла је трновит пут

Дру Баримор је, како каже, почела да пије кад је имала 9 година, са 10 је већ пушила марихуану, а са 12 узела кокаин. Ево како је почео њен трновити пут…

Имала је само седам година кад се појавила у улози Герти, неваљалице коју је публика заволела у филмском класику научне фантастике. Као дете је Дру почела да излази на забаве и у клубове са мајком, али ствари су се убрзо отеле контроли. Млада холивудска глумица је била смештена у центар за одвикавање кад је имала само 13 година.

Кокаину се није вратила, али…

Након изласка и осамостаљивања, почела је да поново гради своју каријеру, али алкохол је остао њена слаба тачка. „Кокаину се нисам вратила, он ми је био најгора ноћна мора“, признала је у својој књизи.

Међутим, склоност ка пићу је довела до бројних непријатних ситуација, попут оне кад се напила у шоупрограму „Уживо са Ендијем Коеном“.

Још једном је отишла на одвикавање и каже да јој је прекид са алкохолом донео највеће ослобађање. „Коначно сам се ослободила и од кривице и дисфункционалности“, написала је у свом часопису „Дру“.

Она се, током каријере, борила и са вишком килограма.

Ознаке