Почетна » Ракел Велч има 81. годину и изгледа као бомба. У чему је штос?
Занимљивости Вести

Ракел Велч има 81. годину и изгледа као бомба. У чему је штос?

У чему је тајна изгелда Ракел Велч? То је питање „вредно“ милион долара, јер ова америчка глумица изгледа невероватно добро. Не, није се оперисала!

Готово да је немогуће сетити се у ком филму је глумила Ракел Велч, а током каријере је успела да заради 40 милиона долара! Међутим, новац није зарадила глумећи у филмовима, била је и певачица и модел, али пре свега бизнисжена!

Њен отац је из Боливије, а мајка је Американка, па је комбинација црта лица створила невероватно лепу жену. Током 70-тих година била је највећи секс симбол и њено тело у бикинију су сви могли да препознају. До данас важи за најлепшу жену Холивуда.

Удавала се три пута, а први пут за средњошколску љубав, па за два продуцента. Последњи пут се удала 1990. године. Има ћерку и сина. Иначе, њено право име је Џо Ракел Техада.

Каријеру је имала још као девојчица, јер је освајала награде на изборима за малу мис. Онда је постала презентерка времена на ТВ Сан Дијегу. Добијала је мале улоге (чак са Елвисом Прислијем), али прва запажена улога је била у филму „Милион година“, коју смо ми превели као „Смешна страна историје“. Тада је носила бикини и каријера је кренула узлазном линијом.

Највећи новац зарадила је на телу, на рекламирању купаћих костима, фитнес вежбама, програмом исхране. Објавила је и неколико књига на тему тдрав живот.

Чиме се тренутно бави?

Има успешну компанију за перике које, у просеку, коштају по 300 долара. Такође, има козметичку линију и сама је најбоља реклама. Пре неколико година је била заштитно лице „Мек“ шминке

Глумила је у педесетак филмова (Три мускетара, Бандолеро, Фантастично путовање) , а последњи је снимила 2017. године „Латински љубавник“. У том филму глуми богаташицу на коју се намерачио жиголо.