Почетна » Распродаје: Три комада гардеробе који ће бити модерни и наредног лета
Вести Сениор свет

Распродаје: Три комада гардеробе који ће бити модерни и наредног лета

Мудри људи летњу гардеробу купују на крају, а не напочетку лета!

Наравно, највећи проблем је одабрати праву ствар на крају сезоне и погодити да ли је ће бити модерна и следеће године. Због тога је најпаметније ослонити се на класику.

Мушакрци

Једнобојне бермуде класичних боја као што су сива или тегет су увек пун погодак. Такође, ланене кошуље једнобојне или на линије никада неће изаћи из моде. Исто важи и за панталоне – уколико су класичног кроја моћићете да их носите годинама. Дакле, избегавајте уске панталоне, кратке ногавице и шарене кошуље које одједном постану „демоде“ и смешне.

Једини проблем на који мушкарци заборављају је дужина бермуна. Не заборавите да мушке ноге годинама мењају облик и да ћете увек изгледати лепше ако више покријете него откријете. Дакле, не гледајте бермуде на пола бутина!

Не заборавите – гардеробу без форме могу да носе само девојке и због тога постоји народна изрека „И џак да обуче лепо би јој стајао!“.

Жене

Са женском модом је теже. Наиме, оно што се тек појавило овог лета и логично је да ће „харати“ улицама годинама – следећег пролећа изгледа чудно. Да би то избегли одлучите се за једноставну, класичну, цветну хаљину. Свакој жени у „златним годинама“ се прошири део са грудима и због тога треба бирати „В“ изрез који није превише дубок. Широке хаљине широку жену чине још широм. Због тога је увек добро бирати благо струкирану која даје облик телу. Не заборавите – гардеробу без форме могу да носе само девојке и због тога постоји народна изрека „И џак да обуче лепо би јој стајао!“.

Такође, беле кошуље ће увек бити модерне и ту нема промашаја.