Почетна » Разоткривена МАСНА ПРЕВАРА! Пљачкају пензионере позивајући се на Нолета: Ево како навлаче народ (ФОТО)
Занимљивости Вести

Разоткривена МАСНА ПРЕВАРА! Пљачкају пензионере позивајући се на Нолета: Ево како навлаче народ (ФОТО)

Након што је брачни пар прихватио позив на промоцију на којој је требало да добију ваучер за путовање, убрзо су схватили да су преварени.

Промоције ћебади, душека, јастука и осталог кућног текстила који чини да се они који их пазаре препороде годинама су уобичајен начин продаје широм Србије. Ипак, фирма „Аера груп” д.о.о је отишла и корак даље, па позивајући потенцијалне купце на овакав вид промоције, нуди викенд у Врњачкој Бањи, а они који прихвате позив, убрзо схвате да ови продавци не презају ни од чега.

Подршку дала докторка!?

Како за „Објектив“ тврди брачни пар из београдског насеља Миријево, након што су прихватили позив на промоцију на којој је требало да добију ваучер за путовање, убрзо су, како истичу, схватили да су преварени.

– Они су одмах на почетку промоције која је одржана у ресторану на Скадарлији тврдили да су генерални заступници чувене немачке фирме „Вулмарк” и нудили артикле који наводно лече од многих болести. У њиховом асортиману су ћебад, простирке са магнетима од камења вулканских стена, прекривач са ампулама од сибирског бора који штити од зрачења и лечи од проблема са потенцијом…

Казали су да им је подршку дала Душанка Мандић, позната докторка која лечи магнетима.

Казали су да им је подршку дала Душанка Мандић, позната докторка која лечи магнетима. Казали су нам да је на предлог Новака Ђоковића, помоћу магнетних трака које се налазе у ћебадима и душецима, излечен Рафаел Надал.

Докторка је купила пет ћебета

Промотер се ту није зауставио. Казао је да је докторка Мандић купила пет њихових производа за мајку која је оперисала кук и да је са њима једном одржала промоцију. Она има ординацију на Дорћолу и на препоруку Новака Ђоковића излечила је Рафаела Надала. Новак, наводно, има на рамену и лакту излепљене магнетне траке, захваљујући којима је избегао операцију, а те траке је направила управо докторка Мандић – почињу причу М. И. и Р. К.

Фото: приватна архива

Лаковерни наседају

Како истичу, лаковерни пензионери су након ове приче пали у транс. И одмах су пожелели да купе ове производе.

– Промотер је казао да је Београд препун подземних вода, чије је зрачење снажно и опасно, толико да су Американци своју амбасаду у Кнеза Милоша и фирме из центра преселили на Дедиње, а да је најбоља заштита од подземних вода „Вулмаркова” простирка са магнетним тракама. Најзанимљивије је било када је промотер казао да је неки јастук направљен од сибирског кедра, који је лековит и пребогат А, Б, Д и Е витамином, те омега-6 и омега-3 масним киселинама. Онда је казао да у прекривачу има више витамина него у рибљем уљу – кажу наши саговорници.

(Објектив)