Почетна » РУСКИЊА Викторија Семјонова: СМРТ долази из црева, зато их морамо чистити од ТОКСИНА
Здравље Вести

РУСКИЊА Викторија Семјонова: СМРТ долази из црева, зато их морамо чистити од ТОКСИНА

Фото: Деспозитос

Уколико црева не функционишу правилно, пражњење није редовно и често осећамо бол у пределу стомака, то је први знак да се у њима накупљају отрови и токсични отпад…

Све болести започињу у развијају се у цревима. Овако је још Хипократ објашњавао значај детоксикације целог организма, а у савременим условима ова тврдња се обистињују суочавањем са све већим бројем оболелих од рака дебелог црева. Рускиња, Викторија Семјонова већ годинама уназад успешно лечи својим рецептом за радикалну детоксикацију, односно чишћење свих токсина из црева.

Уколико црева не функционишу правилно, пражњење није редовно и често осећамо бол у пределу стомака, то је први знак да се у њима накупљају отрови и токсични отпад које уносимо кроз исхрану, а који се касније реапсорбује у организам и тиме га трује изнутра. Најчешћи узрочник накупљања токсичног отпада је пржена и масна храна, брза храна и недовољан унос свежих намирница, пре свега воћа и поврћа.

Најчешћи узрочник накупљања токсичног отпада је пржена и масна храна, брза храна и недовољан унос свежих намирница, пре свега воћа и поврћа…

Пржена и брза храна пуне су токсина и адитива стварају опну у самим цревима, која се временом скамењује сачињавајући колонију непријатељских бактерија.

Тако организам не може апсорбовати већину храњивих материја, а то поступно слаби ваш имунитет и чини га подложним различитим вирусима из околине.  

Руска докторка Викторија Семјонова саветује да је детоксикација црева прави пут до здравља. Знакови који указују на то да су црва преоптерећена су констипација, грчеви у пределу стомака и цревима, цандида, упала бубрега, лош задах и неретко гљивице на стопалима.

Рецепт за радикални детокс

Конзумацијом овог детокс напитка по рецепту Рускиње Викторије Семјонове можете очистити црева и спречити развој рака дебелог црева. Користите само домаће и еколошки узгојене, органске намирнице јер бисте у противном у тело могли унети још више токсина.

За припрему детокс напитка потребно је припремити пола килограма шаргарепе, пола килограма свеже цвекле, једну шаку исецкане суве кајсије, једна шака сувог грожђа и једна супена кашика меда. Шаргарепу и цвеклу исецкајте на ситне комаде па их ставите у лонац. Закувајте воду у другом лонцу па њоме прелијте поврће тако да воде буде два прста изнад поврћа. Потом додајте идецкане сушене кајсије и суво грожђе. Ставите на ватру па чим прокључа склоните  лонац са ватре.

Када се охлади, додајте у смесу 1 супену кашику меда. Пребаците на неко хладно место и оставите да одстоји 12 сати. Након истека тог периода, процедите течност кроз газу и чувајте је у фрижидеру. Три пута дневно попијте по пола чаше, и то пре оброка. Комадиће воћа и поврћа такође можете конзумирати засебно или их једноставно додати у оброк.

Како бисте што боље очистили црева, примењујте овај рецепт месец дана. Наведена количина биће довољна за 2 дана.