Почетна » Сајам за треће доба
Сајмови

Сајам за треће доба

Четврти Сајам за треће доба организују Издавачко предузеће „Senior media“ из Београда, издавач месечника Пензија, Скупштина града Београда, Београдски сајам, Геронтолошки центар Београд, РЈ Дневни центри и клубови за старије Геронтолошког центра Београд и Канцеларија за здравље старих Градског завода за јавно здравље Београда.

Чекамо вас на највећем и најугледнијем Сајму за треће доба у региону! И обећавамо да бити још бољи и занимљивији од свих претходних. Биће још више излагача, а попусти за посетиоце биће још већи.

И први пут ће ове године улаз на традиционални Сајам за треће доба бити бесплатан!

Ми смо пионири у региону у организацији сајмова за сениоре, а срећни смо што су пензионери препознали наш сајам као свој. Прошле године близу 20.000 посетилаца имао је наш сајам – огроман број ако се зна да је сличан сајам у Осаки лане имао 70.000 гостију, а да су Јапанци народ који своје старе поштује као ниједан други народ на свету.

Као и прошле године, моћи ћете, уз велике сајамске попусте да купите храну, дијететске суплементе и додате исхрани, медицинска помагала, спортску опрему и кућне апарате. Чекају вас бесплатна саветовалишта најбољих лекара и апотекара, наравно и свих других стручњака специјализованих за бољи и квалитетнији живот у трећем добу.

 

Прошле године је велики број пензионерских удружења из целе земље организовано дошао на наш сајам. На главној бини смењивали су се глумци, певачи, фолклорна друштва, плесни парови, фитнес инструктори и караоке такмичари, организовали смо лутрију, радионице декупажа, макрамеа, хеклања, плетења и прављења лампи, турнире у шаху и картама, сликали смо, дружили се и, на најпосећенијем такмичењу, изабрали Мис сениор Србије за 2016.

Обећавамо, 4. Сајам за треће доба биће још бољи. Спремајте се за 24. и 25.маја и јединствени сајам за сениоре на Београдском сајму!

 

FOTO

Mondo/Stefan Stojanović