Почетна » Шер има 75 година и 57 килограма, како је то могуће?
Занимљивости Вести из света

Шер има 75 година и 57 килограма, како је то могуће?

Да ли сте знали да Шер чува све њене легендарне костиме у којима је наступала и одушевљавала публику? Чува их на специјалној температури, чисте и спремне за изложбу.

Ова глумица и певачица искрено каже да, и да жели, не би могла поново да их обуче. Међутим, све их је конзервирала.

– Није ми намера да их поново носим, јер више нисам тако мршава. Цео живот сам имала 48 килограма и одавно немам ту тежину. Сада имам 57 килограма и не бих могла да их обучем  – каже Шер (75).

Шер се угојила 10 килограма! Међутим, жена од 75 година која има 57 килограма и даље има савршену линију.

Операције и новац

Шер је зарадила 370 милиона долара, а добар део новца је уложила у пластичне операције.

– Имам пријатеља, др Барбару Штурм и она ми прави крем за лице и око очију. Такође, користим и неке друге производе, али активна сам, то је тајна – истиче Шер.

Шер се и даље облачи као млада жена и одушевљена је стилом Ким Кардашијан. Одушевљена је чињеницом да је као заштитни знак Ким узела црну косу, као што је некада урадила Шер. Она је данас једноставно обучена, елегантно, али ни трага костимима по којима је постала позната.

– Када смо почели са Сони Боном да наступамо носили смо сценску гардеробу као нико пре нас, па су сви мислили да смо луди. Али, увек вас казне када први нешто урадите – сећа се Шер.

Шер свакодневно вежба у теретани и пази шта једе. Не једе млечне производе и месо. Не пуши и не пије. Када је у прилици вежба два птуа дневно. Ради трбушњаке, склекове и у одличној је кондицији.